Denken we aan Harrie Snijders (aka HVK aka Harrie de Dekhengst) dan denken we niet per se aan echte liefde. De realityster staat bekend om zijn flirt-kwaliteiten en weet eigenlijk bijna iedere vrouw het bed in te krijgen. Toch gaat Harrie op zoek naar de liefde en dit wordt uiteraard vastgelegd in een gloednieuwe datingshow.

harrie snijders
Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw

Harrie en de liefde

Harrie maakte onlangs zijn intrede in de EOTB-villa en loopt sindsdien met een kroontje rond in het programma. Hij ziet zichzelf als the king of the villa en lijkt iedere vrouw te kunnen krijgen. Toch heeft hij, ondanks alle vrouwen om zich heen, nog geen liefde gevonden. En daar gaan TLC en discovery+ de realityster nu een handje bij helpen.

In de nieuwe datingshow Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw gaat Harrie op zoek naar onvoorwaardelijke liefde. Aan dit programma doen zestien dames mee die graag het hart van Harrie de Hengst willen veroveren.

Daten op het kamp

Woon je op het kamp en vind je een nieuwe liefde? Dan is het bijna normaal dat deze nieuwe vlam ook wordt goedgekeurd door een groot deel van de familie. Het is dan ook niet gek dat Harries oma, zus, moeder en vader aanwezig zijn in deze nieuwe show. Zij gaan Harrie namelijk helpen beslissen wie er met zijn hart vandoor gaat.

Daar blijft het niet bij: de drie overgebleven ladies moeten punten zien te scoren bij de familie van Harrie. Zij bepalen uiteindelijk wie er wel en niet toegelaten worden op het kamp.

Tiaraceremonie

In de show van Harrie worden er geen stropdassen of rode rozen uitgedeeld bij de ceremonie. Nee, de dames die door zijn naar de volgende ronde krijgen een tiara. En als we de streamingdienst mogen geloven, lopen de emoties tijdens deze tiaraceremonie behoorlijk hoog op. Er zou zelfs flink wat drama kunnen komen. Eh… wij zijn benieuwd!

Daten op het kamp: Harrie zoekt een vrouw gaat vanaf 11 augustus van start op TLC en is wekelijks vooruit te kijken op de streamingdienst discovery+.

Lees ook: Harrie Snijders bijna niet te herkennen na transformatie