Sinds Monica Geuze weer single is, kunnen we ons voorstellen dat er een hele rij mannen voor haar deur staat. Maar als het aan haar ligt, is Harrie Snijders de eerste die aan mag bellen. In haar podcast met Kaj Gorgels vertelde ze enthousiast over de looks van Harrie – en de dekhengst himself onthulde dat wederzijds te vinden. Maarre, is er nu wat ontstaan tussen de twee?

Harrie Snijders en Monica Geuze daten
Bron: @monicageuze en @harriesnijders

Harrie en Monica

Harrie Snijders (aka Harrie de Hengst en Harrie de Dekhengst) en Monica Geuze: zie jij het al voor je? De twee in ieder geval wel, want ze zien elkaar wel zitten. Monica had eerder in haar podcast ‘Gorgels & Geuze’ met Kaj Gorgels wel het één en het ander losgelaten over Harrie.

Zo zei Mo in de podcast dat ze hem “heel knap vindt” en dat ze tevens “vet veel meiden kent die dat ook vinden”. “Nou, ik denk dat hij het leuk vindt om te horen”, grapte Kaj toen, die vervolgens met het idee kwam dat ze zich dan op had moeten geven voor Harries eigen datingshow. “Ja, dat had ik kunnen doen inderdaad. Maar dat heb ik niet gedaan”, aldus Monica.

@geuzeengorgels_

Sommige dingen in het leven zijn niet te volgen… #podcast #fyp #viral #geuzeengorgels #tonnymedia #monicageuze #kajgorgels

♬ origineel geluid – Monica & Kaj

Gelukkig ontving Harrie het compliment met liefde: “Mijn hele DM zit hier vol mee”, vertelde Harrie als reactie op het compliment. “Maar om antwoord te geven op jullie vraag: Monica Geuze is zeker een mooie vrouw. Thanks for the compliment btw.”

Aan het daten of niet?

Na deze uitspraken en de relatiebreuk tussen Monica en Robbert, speculeerden fans of de twee nu gingen daten of niet. In een Q&A op Instagram vroeg een volger aan Harrie of er meer tussen de twee speelt of niet. Het is dan eindelijk tijd voor een duidelijkheid: Harrie heeft ons het verlossende antwoord gegeven.

“Nee, om alle geruchten even uit de wereld te helpen”, begint hij. “Monica is zeker een mooie vrouw, maar nee we hebben geen relatie en zijn niet bezig. Het wordt groter gemaakt dan het is. Geloof niet alles wat je leest”, aldus Harrie. Nou, duidelijker dan dat kan het niet!