Misschien zijn we nog maar net bekomen van het schokkende nieuws dat Harry Styles zijn hoofd helemaal kaal heeft geschoren. Toch moeten we eraan geloven, want Harry deelt nu zelf een foto van zijn kale kop. En ja hoor, fans kunnen er niet over uitgepraat raken. De ‘misdaad’ die hij begaan heeft? Het afsnijden van zijn iconische lokken, en het internet heeft daar zo zijn mening over. 

harry styles

De nieuwe coupe van Harry Styles

De zanger onthult zijn nieuwe look in de Vogue en deelt daarmee ook gelijk zijn eerste foto op Instagram van zijn gloednieuwe lifestylemerk: Pleasing. Waar Styles normaal gesproken wordt bewonderd om zijn onberispelijke stijl, moeten zijn fans nog wennen aan deze radicale verandering. “Jumpscare of the century”, reageert iemand onder de post. Een ander schrijft: “Ik dacht dat 2023 niet erger kon, maar ik had het mis.”

Harry Styles heeft altijd al bekend gestaan om zijn heerlijke lange lokken. Zijn haar was altijd een belangrijk onderdeel van zijn imago, en wij snappen dan ook wel dat veel fans deze coupe nu missen. Het was een grote schok toen Styles onlangs besloot om afscheid te nemen van zijn beroemde kapsel.

Het internet staat vol met reacties en memes waarin wordt gerouwd om het verlies van Styles zijn lange lokken. De kleine knipbeurt voor Harry Styles heeft dus meer los gemaakt dan gedacht!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Pleasing (@pleasing)

Pleasing

Niet alleen zijn nieuwe kapsel zorgt voor ophef, maar ook de aankondiging van Harry zijn nieuwe lifestylemerk: Pleasing. De primeur van Pleasing is een collectie van drie geuren, die samen een exciting ervaring creëren die doet denken aan Harry Styles zelf. Deze geuren zijn echter niet je standaard parfums met voor de hand liggende geurnoten. In plaats daarvan heeft Styles samengewerkt met Jérôme Epinette om unieke en verfijnde geuren te creëren die passen bij zijn artistieke visie.

Epinette, bekend als de neus achter verschillende succesvolle parfums zoals Byredo’s Sundazed en Slow Dance, evenals Off White’s Solution No. 2 en No. 4, heeft zijn expertise ingebracht om deze bijzondere geuren tot leven te brengen. Met noten van exotische bloemen, houtachtige tonen en kruidige accenten beloven de Pleasing-geuren een bijzondere ervaring te bieden.

Naast de geurcollectie heeft Styles ook een reeks gebreide truien geïntroduceerd onder het merk Pleasing. Op de Vogue-foto draagt hij zelf zo’n trui. Onze mening? Wij vinden de trui perfect passen bij zijn nieuwe look!