Het is iets waar we allemaal van dromen: de zanger Harry Styles in je huis. Helaas zou je wel een behoorlijk bedrag neer moeten leggen om deze droom werkelijkheid te laten worden. Dit bizarre bedrag krijgt Harry Styles voor een privé optreden.

Harry Styles krijgt miljoen voor privé optreden tijdens Oud & Nieuw

De dag voor Oud & Nieuw treedt Harry Styles op tijdens het festival Beach Bash in Miami. Hij zou voor dit optreden niet hoeven te reizen, en zou maar liefst een miljoen pond (!) hiervoor krijgen. Ja.. voor slechts een paar liedjes zingen. Toch zegt de krant The Sun dat Styles neigt om het aanbod af te slaan. What!

Harry Styles privé opreden

Styles wijst aanbod af

Styles heeft het aanbod nog niet officieel afgewezen, en is nog altijd in shock dat mensen dit bizarre bedrag betalen voor een optreden. Hij zou namelijk niet alleen miljoen pond krijgen, maar hij zou ook nog eens in een geweldige luxe mogen verblijven op Miami Beach. Wij hadden het een makkelijke keuze gevonden..

Harry wil liever bij zijn vriendin zijn

Er zit weldegelijk een reden achter waarom Harry het privé concert neigt af te zeggen. En stiekem is die reden best wel cute. Hij wil Oud & Nieuw namelijk heel graag doorbrengen in Los Angeles, samen met zijn vriendin Olivia Wilde. Aaah!

Als zelfs Harry Styles in shock was door dit aanbod, zijn we wel erg benieuwd naar wat hij normaal zou krijgen voor een privé concert. Misschien dat we de handen ineen kunnen slaan en deze hunk met z’n allen voor een concert naar Nederland kunnen halen?

Lees ook: Harry Styles verklapt de betekenis achter Watermelon Sugar