Ben jij een zoetekauw en hou je wel van een beetje snacken? Dan hebben wij het perfecte recept voor je. Met deze healthy puddingbroodjes vul je je jouw maag én zorg je er ook nog eens voor dat je genoeg eiwitten binnenkrijgt. Wij vertellen je hoe je ze maakt!

healthy puddingbroodjes
Bron: 24 Kitchen

Gezonde tussendoortjes

Snacken willen we allemaal wel, maar helaas is het gewoon niet zo gezond om een bakje chips of een lekkere koek naar binnen te werken. Natuurlijk is het op z’n tijd echt niet erg, maar je moet er wel mee oppassen, want gezond is het niet. Wij zijn dan ook eigenlijk altijd wel in voor gezonde tussendoortjes om zo wel ons maagje te kunnen vullen als ‘ie een beetje knort. Eerder vonden we al deze gezonde tussendoortjes, maar die zijn lang niet zo lekker als deze gezonde puddingbroodjes.

Healthy puddingbroodjes

Ja, we know. Gezonde puddingbroodjes klinkt als muziek in de oren, maar eigenlijk ook als een illusie. Hoe kan een puddingbroodje nou gezond zijn? Met het recept van TikTokker BeauGoudbeek is een puddingbroodje écht helemaal healthy. En verder ook nog eens lekker hoog in proteïne én super lekker om te eten. Perfect als je zin hebt om te snacken óf na een zware workout.

Zó maak je healty puddingbroodjes

Voor dit recept heb je maar twee ingrediënten nodig, dus gemakkelijker ga je het niet vinden. Ren naar de Lidl, want daar ga je deze ingrediënten vinden.

Voor twee puddingbroodjes:

  • 2 witte puntjes (je weet wel, die langwerpige bolletjes)
  • 1 bakje high proteïne vanille pudding
  • Optioneel: poedersuiker

Als je alles in huis hebt, heb je dit binnen een paar minuten in elkaar geflanst. Je snijdt de bolletjes in de bovenkant in de lengte in, maar pas wel op dat je het broodje niet doorsnijdt. Dat is namelijk niet de bedoeling. Vervolgens vul je het broodje met de pudding over de hele lengte. Je kunt er nog wat poedersuiker overheen strooien om het af te maken. Een beetje kan echt geen kwaad ;).

@beaugoudbeek Ideaal voor na je workout, snelle carbs! 🫶🏼 #fy #foryou #eiwitrijk #eiwitrijkerecepten #lunchrecept #vanillepudding #puddingbroodje ♬ Sere – SPINALL & Fireboy DML