Omg! Dit is zonder twijfel het beste nieuw wat je vandaag gaat horen: het nieuwe seizoen van Heel Holland Bakt komt eraan! De release datum van het programma is namelijk nét bekend gemaakt. Het nieuwe seizoen zal van start gaan op 5 september. Bakkers klaar? Bakken maar!

Heel Holland Bakt

Heel Holland Bakt heeft eigenlijk geen introductie meer nodig want iedereen kent het programma inmiddels wel. Het is de (guilty) pleasure van jong en oud en het brengt familie en vriendin bij elkaar voor een kneuterig avondje op de bank. Wie wil er nu niet toekijken hoe de trotse thuisbakkers zich in het zweet werken om de meest prachtige creaties op tafel te zetten? En dan is het ook nog eens éxtra genieten als dit net niet lukt. *drama*

Een speciaal seizoen

Het beloofd niet zomaar een seizoen te worden: dit jaar wordt HHB extra speciaal! Het is namelijk het tiende seizoen wat betekent dat de beste bakkers van de afgelopen jaren langskomen. We hopen natuurlijk heel stiekem om onze grote vrienden Hans en Rutger terug te zien! En wie kent Gwenn nog met zijn prachtige meloentaart? Wij zijn nog steeds onder de indruk van dit spektakelstuk.

Niet alleen de bakkers maar ook de opdrachten zijn geïnspireerd op vorige seizoenen. Het kan dus niet anders dan dat dit een vurige strijd gaat worden!

Je kunt Heel Holland Bakt zien vanaf zondag 5 september om 20:30 bij Omroep MAX op NPO 1.

Lees ook: Lekker binnenblijven: 6 heerlijke recepten om te bakken