Tuurlijk een relatie hebben is leuk, maar het brengt ook zo veel voordelen met zich mee wanneer je single bent. Je leert onafhankelijk te zijn en je kunt tijdens het uitgaan flirten met wie je maar wilt. Ook heb je veel meer tijd over voor je vriendinnen. Wij zetten alle voordelen op een rijtje!

single girl FEM FEM

Je hebt meer tijd voor jezelf

Een van de betere dingen van het single zijn is de hoeveelheid tijd die je over hebt voor jezelf. Op zondag kan je lekker de hele dag in je pyjama zitten Netflixen zonder met iemand rekening te hoeven houden. Ook hou je meer tijd over voor je hobby’s. Misschien vond je het wel hartstikke leuk om te dansen. Of je kon met tekenen je creativiteit kwijt. Dit kan allemaal verwaterd zijn, omdat je simpelweg te weinig tijd over had voor jezelf. Probeer dit weer op te pakken!

Je hebt meer tijd voor je vriendinnen

Als je in love bent kun je ongemerkt je vriendinnen een beetje vergeten. Dit is hartstikke zonde, omdat ze net zo belangrijk zijn. Wanneer je single bent, heb je veel meer tijd over om leuke dingen met hun te doen. Plansnel weer een filmavondje met je best friends om weer lekker bij te praten.

Je kunt volop gaan daten

Daten. We hebben allemaal vast wel een mislukte date gehad, maar dat neemt niet weg dat het ontzettend leuk en spannend is. Ook zorgt het achteraf voor je leukste gesprekken.

Je slaapt meer

Wanneer je in een relatie zit slaap je nou eenmaal minder. Mannen houden je gemakkelijk wakker. Wanneer je single bent kun je dus lekker van je rust genieten. Nog een pluspunt: je hebt geen last meer van een snurkende partner naast je.

Je kunt opnieuw verliefd worden

Het gevoel wanneer je opnieuw verliefd wordt is zó fijn! Als single lady heb je alle ruimte om te gaan flirten en verliefd te worden. Misschien komt het niet verder dan een flirt, maar het gevoel is al geweldig toch?

De toekomst ligt open

Wanneer je samen in een relatie zit ben je samen bezig met de toekomst. Je plant samen vakanties en je houdt rekening met elkaar en elkaars wensen voor de toekomst. Nu je single bent kan je alles lekker over je heen laten komen. Hoe heerlijk is het gevoel dat je nog niet precies weet wat je wilt en dat je je laat verrassen door het leven. Wil jij volgend jaar een wereldreis gaan maken, dan doe je dit sneller dan dat je midden in een relatie zit. Geniet hier dus van!