Megan Desaever en Joey vonden tijdens Ex on the Beach de liefde bij elkaar. Toch moest Megan na de opnames haar liefde voor de realityster alsnog bewijzen. En dit deed ze op een nogal eh… heftige manier.

megan joey liefde
@megandesaever

Megan en Joey

Megan en Joey werden in de afleveringen van EOTB behoorlijk close met elkaar. Ze deelden het bed niet meer met anderen en waren niet van elkaar af te slaan. Na de opnames is deze vonk niet weggegaan, al was er wel sprake van een klein kinkje in de kabel.

Megan had namelijk in het verleden een verloving met Dennis Roos gefaked. Dit was volgens het (destijds) stel allemaal voor de aandacht. Joey vond dit behoorlijk lastig, want hoe kon hij nou weten of Megan met hem wel oprecht zou zijn?

Bijzondere liefdesverklaring

Om de liefde aan Joey te verklaren, ging Megan heel ver. In de reünieaflevering van Ex on the Beach vertelt de realityster namelijk dat ze een tattoo voor Joey liet zetten. Ze liet een kleine liefdestattoo op haar pols zetten, iets wat normaal gesproken een romantisch liefdesgebaar zou zijn. Klein detail: Joet liet deze tattoo niet zetten.

De reden? “Hij doet niet aan tatoeages”, stelt Joey. “Niks voor mij.” Wel lijkt de liefdesverklaring van Megan gewerkt te hebben, aangezien het koppel nu nog steeds samen is.

‘Het gaat heel goed’

In een eerder interview met Realitea vertelde Megan namelijk dat haar relatie met Joey heel erg goed gaat. “Ik ben heel gelukkig met Joey nu, het gaat echt supergoed”, vertelde ze.

“Mensen dachten dat het voor de show was, maar dat is absoluut niet zo. Hij heeft me in huis genomen bij zijn moeder, ik ben het eerste meisje dat ooit bij zijn moeder is gekomen. Ik slaap altijd bij hem en we zijn elke dag samen. Zelfs als hij aan het werk is, dan wacht ik bij zijn moeder tot hij vrij is. Het is dus echt heel serieus.”