Heleen van Royen kunnen we kennen van haar Nederlandse roman boeken. Ze is inmiddels al meer dan twintig jaar schrijfster. Ze is één man en twee kinderen verder, maar ziet er op haar 57-jarige leeftijd nog altijd goed uit.

heleen van royen romanschrijfster super fit en mooi lichaam
Bron: @heleenvanroyen

Romanschrijfster

Toen Heleen dertien jaar oud was pleegde haar vader zelfmoord, dit was voor haar natuurlijk een heftige periode. Ze schreef haar emoties op en dat is maar goed ook, want in 2000 brak ze door met haar eerste boek ‘de gelukkige huisvrouw’. Dit boek verscheen in elf verschillende landen, er kwam een toneelstuk van en het boek werd verfilmd. Een waar succes dus. Nu is ze ruim twintig jaar schrijfster en is ze bekend van meerdere roman boeken. Ook heeft ze hier verschillende prijzen mee gewonnen.

Alleenstaand

Heleen was getrouwd, maar dit liep helaas stuk. In 2013 liet haar uitgever weten dat ze ging scheiden en dus was ze een alleenstaande moeder van twee kinderen. Haar zoontje en haar dochtertje. Gelukkig voor Heleen heeft dit niet lang hoeven duren en heeft ze de liefde opnieuw gevonden want in 2014 deed ze samen met haar nieuwe lover mee aan het programma jouw vrouw, mijn vrouw.

Enorm fit

De 57-jarige schrijfster ziet er enorm goed uit voor haar leeftijd. Op Instagram deelt ze regelmatig foto’s van haar superfitte lichaam en het is dus ook geen geheim dat Heleen vaak in de sportschool te vinden is. Ze plaatst prachtige kiekjes van haar zomervakantie in haar bikini. Je zou niet zeggen dat ze twee kinderen op de wereld heeft gezet en de zestig nadert!

Samen met haar ex-man heeft Heleen in 2006 op de cover van de Playboy gestaan. Het voormalige stel poseerde hier allebei zonder kleren. Heleen is deze pikante poses nog niet vergeten want we kunnen regelmatig genieten van wat kiekjes op haar Instagram. En wij vinden het helemaal niet gek dat de schrijfster dit soort foto’s deelt. Ze mag enorm trots zijn op haar lichaam op zo’n leeftijd. Looking good, Heleen.