Het is officieel: Hella Huizinga gaat het programma Real Housewives of Amsterdam definitief verlaten. En daar balen we van. Ze is de derde housewive die na twee seizoenen de serie verlaat. Wat is er aan de hand, en wie wordt de nieuwe kandidaat?

Bron: @hellahuizinga

Waarom gaat Hella Huizinga RHOAMS verlaten?

Hella Huizinga deelt op Instagram dat ze het reality programma RHOAMS gaat verlaten. Ook plaatst ze verschillende foto’s van haar deelname, met daaronder de caption: ‘Na twee onvergetelijke seizoenen van The Real Housewives of Amsterdam, waar ik enorm van heb genoten, heb ik in goed overleg besloten niet deel te nemen aan het komende seizoen.’ Voor Hella waren de afgelopen jaren een rollercoaster. Er waren hoogtepunten, maar ook een aantal dieptepunten, zowel privé als zakelijk. Ook was het was lastig om de show te combineren met haar bedrijf.

De afgelopen maanden heeft ze keihard kunnen werken aan haar bedrijf (My Greates Party waarmee ze bruiloften organiseert) om de orde op zaken te stellen. Hella draaide wereldwijd mooie events en ze groeide enorm hard met verschillende collecties. Daarom heeft ze de lastige keuze gemaakt om zich, na dit geweldige Housewives-avontuur, volledig te focussen op haar bedrijf.

Deelname Hella Huizinga

Met het vertrek van Hella en Susanna, blijven Maria Tailor, Tamara Elbaz, Djamila Celina, Kimmylien Nguyen en Cherry-Ann Person over. In het eerste seizoen was ook Sheila Bergeik te zien. Zij werd vervangen door Tamara. Hella deed al mee vanaf het begin. Door haar deelname aan de serie raakte ze bekend bij het grote publiek. Helaas leverde dat niet alleen positieve publiciteit op. Zo kwam ze terecht in een aflevering van het online programma BOOS, waarin ze werd beschuldigd van wanbetaling. Echter, Hella heeft altijd ontkent dat ze hier schuldig aan was.

 

Over RHOAMS

Waarschijnlijk ben je op de hoogte, maar voor het geval dat. In RHOAMS nemen zeven ondernemende, en succesvolle dames uit de Amsterdamse high society ons mee in hun leven. Hierin praten ze niet alleen mét elkaar, maar ook óver elkaar praten, wat af en toe voor verhitte discussies zorgt. Het eerste seizoen van RHOAMS werd opgenomen tussen mei en augustus 2022, en de reünie-aflevering (die direct na de reguliere afleveringen werd uitgezonden) in december 2022. De serie is de eerste Nederlandse spin-off, nadat er wereldwijd al verschillende series binnen de “The Real Housewives”-franchise zijn gemaakt. Als je van drama houdt, dan moet je zeker kijken.