De lente (en elk ander seizoen) vier je natuurlijk met een vers seizoensboeket op je keukentafel. Is het aanbod bij je plaatselijke bloemist niet heel divers? Dan kan goed kloppen. Door het coronavirus wordt nog slechts 10 procent (!) van de gekweekte bloemen verkocht in Nederland! Bloemenveilingen vinden niet meer plaats en dat betekent dat wij kampen met een overschot aan verse bloemen, die nergens naartoe gaan. Zonde, toch? Gelukkig is hier een oplossing voor bedacht. Online marktplaats Whoppah en bezorgservice Brenger zijn namelijk een initiatief gestart waarmee jij nu online een verse bos bloemen in huis haalt.

Je home office opleuken met een vers bos bloemen? Daarvoor hoef je niet langer de deur uit. Met gemak bestel jij je verse boeket online en steun je tegelijkertijd kwekers en verkopers. Een mooi initiatief!

bloemen-bezorgen-whoppah-brenger

Verse bloemen laten bezorgen

Het idee van Whoppah en Brenger is om verse bossen bloemen bij mensen aan huis te bezorgen, direct vanaf de lokale bloemist of kweker. Beide kunnen nu een gratis verkoopaccount aanmaken in de app, en gebruikmaken van contactloze bezorging aan huis. De ideale oplossing, want zo kunnen online diverse bossen bloemen worden aangeboden, tegen een voordeligere prijs. Worden we blij van!

Zo bestel jij je boeket online

Als koper kun je jouw boeket uitzoeken op basis van de foto’s van de boeketten. Handig, want zo weet je precies wat je koopt. Na het plaatsen van je bestelling wordt het boeket bij jou bezorgd voor maar €5. Daar komen €1,99 transactiekosten bij en €5 bezorgkosten. Voilá, de volgende werkdag heb je voor iets meer dan een tientje een mooie verse bos bloemen in huis. Én steun je de bloemensector. Win-win!

Veilige bezorging

Door contactloze verkoop weet je zeker dat de bos bloemen veilig bij jou thuis wordt bezorgd. Zo vragen de bezorgers van Brenger aan de kopers om een emmer water bij de deur te zetten, zodat ze de bloemen hierin kunnen zetten. Indien je geen emmer hebt, leggen ze de bos bij je voor de deur. En gezien je de bestelling via internet plaatst en er niet voor naar de winkel hoeft, is het een extra veilige manier om een vers bos bloemen in huis te halen.

Bestel jouw boeket hier