Als je denkt dat gezouten karamel al gek is, dan heb je het mis. HEMA komt namelijk met een chocoladeletter met pindakaasvulling. Ren nu naar de winkel want die moet je proeven!

HEMA komt met chocoladeletter met pindakaasvulling

De Amerikanen waren ons eigenlijk al voor en stopte zo’n beetje overal pindakaas in. Denk maar aan de Reese’s peanuts bitter Cups: een chocoladecupje met een pindakaasvulling. Nu hoeven we niet meer de oceaan over om deze smaakcombinatie zelf te proeven. HEMA verkoopt namelijk een chocoladeletter met pindakaasvulling. En dit kan je verwachten:

HEMA heeft speciaal voor pakjesavond een wel hele speciale letter gehaald. De chocoletter is met de hand gedecoreerd en gevuld met pindakaas. Die moeten we gewoon proberen! Goedkoop is hij helaas niet. Voor één letter betaal je namelijk €6. Maar laten we eerlijk zijn, dat is hij meer dan waard.

chocoladeletter met pindakaasvulling
Website HEMA

Meer lekkers van HEMA

Ben je meer een pepernotenliefhebber dan een chocofanaat? Dan kun je gelukkig ook gewoon terecht bij HEMA. De winkel heeft namelijk een heel assortiment aan snoepgoed in Sinterklaas-thema. Wij speurde de website af opzoek naar al het lekkers, en kwamen pepernoot smaken tegen waar je U tegen zegt. Wat dacht je van kruidnoten met stroopwafelsmaak, chocolade truffel of disco mix?

Lees ook: Proberen maar! De nieuwe Tony’s Chocolonely chocolate chip cookie smaak