Dupe alert! HEMA schijnt een highlighter te hebben, die wel héél veel overeenkomt met de Charlotte Tilbury highlighter. Uiteraard voor een veel betere prijs dan het origineel. Wij laten je zien wat deze HEMA highlighter doet én wat-ie je gaat kosten.

concealer hema

Waar gebruik je highlighter voor?

Een make-up routine is eigenlijk niet compleet zonder dat je highlighter gebruikt. Het doel van highlighter is namelijk om bepaalde delen van je gezicht meer te laten stralen. Dit doe je door middel van het creëren van een bepaalde reflectie op verschillende plekken op je gezicht. Denk dan aan je jukbeenderen, net onder je wenkbrauwen, op je neusbrug, boven het bovenste puntje van je bovenlippen of aan de binnenkant van je ooghoeken. Natuurlijk hoef je echt niet overal highlighter aan te brengen, maar doe je dit alleen op de plekken die je het liefst in positieve zin wil laten accentueren.

Dé Charlotte Tilbury highlighter

Als we het over highlighters hebben, hebben we het natuurlijk eigenlijk gewoon over dé Charlotte Tilbury highlighter. Menig vrouw zweert bij deze highlighter en weet haar look dan ook niet compleet te krijgen zonder dit product. Allemaal leuk en aardig, maar dat kost natuurlijk wel wat. Zo’n merk betekent namelijk dat je automatisch je portemonnee moet trekken!

Charlotte Tilbury highlighter
Bron: Charlotte Tillbury

Dupe bij HEMA

Gelukkig spenderen we heel wat uurtjes op TikTok en levert ons dat een hoop inspiratie op voor onze dagelijkse make-up routine. Het is natuurlijk niet onbekend dat make-up vaak een hoop geld kost. Het is zeker iets waar je in moet investeren. Zodra we dus bepaalde producten voor een fijner prijsje kunnen scoren, zeggen we daar geen nee tegen. Dat lijkt nu het geval te zijn bij HEMA. Blijkbaar heeft HEMA namelijk een hele goede dupe in huis. Enne, deze zit gewoon lekker vast in het assortiment. Zeg maar dag tegen die hoge prijzen dus!

TikTokker @Ingerleijten laat op TikTok zien welke highlighters je bij de HEMA moet hebben en test ze ook meteen in de video. Het gaat om de twee kleuren 01 Rose en 02 Bronze, die je beide voor een bedrag van €4,50 koopt. Dat betekent dat je zo’n €33,50 bespaard (girlmath!), die je weer kunt gebruiken voor andere fijne make-up producten die net wat duurder zijn. Win-win!

We zien in de TikTok meteen dat het resultaat heel mooi is. De juiste hoeveelheid kleur én glans zorgen ervoor dat je look meteen compleet en af is. Wij kunnen niet wachten om dit product uit te testen!

@ingerleijten Dupe alert!✨ deze Hema highlighters (4,50) schijnen een dupe te zijn van de populaire Charlotte tilbury highlighter (36,00). Check het resultaat in deze tiktok!✨ #dupe #dupealert #makeupdupe #highlights #makeupartist #foryou #foryoupage #fy #viral #makeupviral ♬ origineel geluid – Make-up artist Inger