De tompouce, wie kent hem niet? Het Nederlandse gebakje met laagjes bladerdeeg en banketbakkersroom die we massaal op de zaterdagochtend eten. Hmm! Goed nieuw: jouw trouwe viervoeter kan hier nu ook van genieten. HEMA komt namelijk met een tompouce voor honden. Geweldig!

tomwoefkit

Tomwoefkit

Eerder kwam HEMA al met het hotdogpak voor honden, maar nu flikken ze het weer. Dierendag komt namelijk steeds dichterbij, en dat willen we natuurlijk wél in stijl vieren. Gelukkig kunnen we met de tompouce speciaal gemaakt voor honden onze trouwe viervoeter extra verwennen. HEMA lanceert de Tomwoefkit en hij is vanaf nu te koop! Rennen naar de dichtsbijzijnde vestiging dus.

Voordat je doggo kan genieten van deze delicatesse moet je wel even de handen uit de mouwen steken. Het is namelijk geen kant en klaar gebakje, maar een bakmix! Natuurlijk hebben we alles over voor ons hondenvriendje en duiken we met alle liefde de keuken in. De bakmix kost maar 4 euro dus je hebt gewoon geen excuses om hem niet te kopen.

tomwoefkit Hema
Instagram Ted Australian Cobberdog

Veilig snoepen

Let wel op, je moet zelf nog wat verse ingrediënten aan de mix toevoegen. De appelmoes, wortel, rijpe banaan en lactosevrije Griekse yoghurt of roomkaas dien je al in huis te hebben. Met de bakmix kun je vervolgens 2 tompoucen maken als traktatie voor je hond. Wil je hem extra feestelijk maken? Met een paar druppels sap van bijvoorbeeld rode biet, granaatappel, frambozen of cranberry’s geef je de bovenkant de iconische roze kleur. De snack is echt bedoeld als extraatje en vervangt dus geen maaltijd. Zelfs de liefde van jouw doggo gaat door de maag.

HEMA heeft volledig rekening gehouden met het dieet van honden – een cheesecake is het daarom (helaas) niet geworden. Al de ingrediënten in de mix zijn helemaal safe voor jouw doggo zodat hij veilig gegeten kan worden. Smullen maar!

Lees ook: Maak van je hond een zeemeermin met dit accessoire