Is jouw favo snack een tompouce? Grote kans dat je je lokken dan het liefst naar dit heerlijke gebakje wil laten ruiken. Dreams come true, want HEMA verkoopt een tompouceshampoo en jij kan dit heerlijke product gewoon shoppen. Geloof ons: douchen was nog nooit zo’n feestje.

Tompouceshampoo

Het is een karweitje om ‘m netjes op te eten, maar uiteindelijk gaat er niets boven een tompouce. Het zoete roze laagje, gecombineerd met room en bladerdeeg: het is wat ons betreft de lekkerste snack voor bij de koffie. HEMA begrijpt dat er niets boven een tompouce gaat, dus daarom verzint de winkelketen regelmatig leuke variaties op de tompouce.

Zo maakten we eerder al eens kennis met tompoucebier en ook is het gezichtsmasker met tompoucegeur bij ons niet onbekend. En jawel, deze keer is het de shampoo die in een tompouce-jasje is gestoken.

Feestje onder de douche

“Een shampoo met een roze kleur die doet denken aan een echte HEMA tompouce”, schrijft HEMA over deze bijzondere shampoo. Dankzij het frambozenextract en de friszoete geur van agave, kiwibloesem en citroen krijgt je haar een heerlijke geur. Dat is niet alles, want ook garandeert HEMA dat deze shampoo je haar een natuurlijke glans geeft dankzij de ingrediënten die voor 94 procent van natuurlijke oorsprong zijn. How great. 

Ben je niet meer te houden en wil je nú je lokken wassen met deze shampoo? Je shopt deze tube voor €2,50 bij HEMA. Koopje, toch?