Spring jij een gat in de lucht als je eindelijk weer je truien aan kan én is pumpkin spice jouw all-time favorite smaak? Dan ben je waarschijnlijk dol op de herfst. Deze sterrenbeelden vinden het helemaal niet erg om aan het herfstseizoen te beginnen.

Deze sterrenbeelden zijn het meest dol op de herfst

Uiteindelijk zien we allemaal wel de charmes in van de herfst, maar de één heeft gewoon wat meer tijd nodig dan de ander. Toch zijn er een aantal sterrenbeelden die hier helemaal geen moeite mee hebben en zich met gemak overgeven aan dit regenachtige seizoen.

Maagd

Maagden vinden het stiekem heerlijk om heel wat tijd alleen door te brengen. Juist daarom zijn ze blij dat de zomer eindelijk voor bij is, want dat betekent dat er simpelweg wat minder sociale activiteiten op de planning staan. Avond na avond op de bank relaxen met een dekentje en een dampende kop thee klinkt jou als muziek in de oren. In de herfst kan het eindelijk weer!

Kreeft

Ook Kreeften zijn helemaal in hun element als ze alleen zijn. Ze kunnen erg genieten van de zomer, hun geboorteseizoen, maar stiekem vinden ze de herfst veel fijner. Ze zijn opzoek naar comfort en in welk seizoen ervaar je dit nou compleet? Juist, de herfst. Gewoon lekker binnen met de kachel aan onder een dekentje op de bank of in een lekker warm bad. Daar kan niets tegenop.

Boogschutter

Niets zo veranderlijk als een Boogschutter! Boogschutters leven voor veranderingen en vinden het vooral niet fijn als het té saai wordt. Zo ook het weer! De herfst is hét seizoen waarin zowel 23 graden met een zonnetje als 5 graden met natte sneeuw kan voorkomen – en dat soms ook nog allemaal in een korte tijd. Geen wonder dat een Boogschutter hier intens van kan genieten. Daarnaast betekent de herfst ook nog eens een wisseling van seizoen én dus weer een extra verandering waar een Boogschutter goed op gaat.

Lees ook: 50 leuke herfst captions voor bij je Insta-foto