Een high tea bestaat normaal uit thee met allerlei kleine gebakjes en sandwiches die geserveerd worden op een etagere. Nu is er een restaurant in Rotterdam die dit concept over een heel andere boeg heeft gegooid. Bij Diego’s Burgers kun je langs gaan voor een high hamburger.

high hamburger
Bron: Diego’s Burgers

High Slider

Geen high tea maar een ‘High Slider’ dus, zoals ze het bij Diego’s Burgers noemen. Als je de High Slider bestelt krijg je 3 malse mini hamburgers, ook wel sliders genoemd, waarbij een glas champagne van wijnhuis Perrier-Jouët wordt geserveerd. Ofc, worden de sliders net als bij een authentieke high tea op een etagere geserveerd.

Verassende smaak combi’s

Diego staat erom bekend dat hij graag met smaken experimenteert. Hij waagt zich dan ook aan de meest verassende smaakcombinaties. De ‘classic slider’ wordt gemaakt met een dertig dagen dry aged rundvlees patty, bacon, cheddar en hun eigen secret burgersaus. Dan heb je nog de kipburger, die bestaat uit een crispy kipburger met spicy ketchup, truffel, honing, geitenkaas en coleslaw. En last but not least is er nog een ‘veggie’ versie die wordt gemaakt van de Beyond Meat burger. Deze wordt geserveerd met home made kimchi en spicy mayo. Zelfs de echte carnivoren zullen hun vingers aflikken bij deze burger.

high hamburger

De prijs

De ‘High Slider’ kost je €15 zonder de bubbels. Een glas champagne kost een tientje per glas of 60 voor een fles. Wij weten al waar we volgend weekend naartoe gaan!

Lees ook: WICKED! Je kunt een Harry Potter-high tea in Eindhoven doen