Aan de Japanse kust vind je het Hitachi Seaside Park, een prachtig park met een totale oppervlakte van 350 hectare, waarvan 200 hectare open is voor publiek. In deze unieke omgeving vind je de mooiste en kleurrijkste bloemen in alle vier de seizoenen. Je kunt hier super veel doen: met de kinderen naar het pretpark, golfen of genieten van het adembenemende uitzicht op de Stille Oceaan. Wie wilt dat nou niet?

park-femfem

Miharashi Area

Ben jij een bloemenliefhebber? In dit gebied vind je de bloeiende nemophilas, die de heuvelrug van eind april tot midden mei blauw kleuren. Rond oktober veranderden de kochias de heuvel van groen naar rood. Dit is super mooi om te bekijken!

Nemophila Ferris wheel in Hitachi Seaside Park. beautiful kochia plant and green pines in autumn season with blue sky at Ibaraki, Japan. selective focus.
De baby blauwe nemophilas en de rode kochias geven het park heel veel kleur.

Gigantisch reuzenrad

Het reuzenrad staat symbool voor het park. Je kunt hier 12 minuten lang plezier hebben in de lucht! Je hebt een prachtig uitzicht over het hele park, en als je de weg kwijt bent kun je altijd de weg terug vinden door op de kaart te kijken waar het reuzenrad is. Leuk voor jong én oud!

ferris wheel-femfem

Het symbolische reuzenrad.

Fietsen door de natuur

Er is een 10-km lange baan die alleen bestemd is voor fietsers, waar je een heerlijke fietstocht kunt houden.  Het is toegestaan om je eigen fiets mee te nemen, maar eentje huren is ook mogelijk bij de ingang van het park. Zo kun je je makkelijk verplaatsen door het park.

cycling-femfem

Fietsen langs de kust met een prachtig uitzicht op de zee.

The Glasshouse

Als je even een pauze in wilt lassen kun je terecht bij het prachtige ‘Glasshouse’. Het café bestaat uit alleen maar glas en je kunt genieten van het mooie uitzicht onder genot van een lekkere kop koffie en een stuk taart.

glasshouse-femfem

Het café gemaakt van glas.

Kortom: ben jij gek op natuur, bloemen en houd je ervan om te wandelen of te fietsen? Dan is dit park zeker de moeite waard om een bezoekje aan de brengen als je in Japan bent. Het is ook geschikt om met kinderen heen te gaan!

Ben jij de kou beu? Breng dan een bezoekje aan deze bestemmingen!