Nadat Valerie haar make-over tijdens het seizoen van Hollands Next Topmodel, moest ze een tijdje wennen aan haar nieuwe coupe. Ze geeft haar nieuwe kapsel nu even een twist. Ze verft haar lokken in een totaal andere kleur.

Gevreesde make-over

De meest gevreesde opdracht van elk seizoen van HNTM is de make-over. De deelnemers krijgen de coupe die het beste bij hen past. Of het nou kaal of felgroen is, als je in het seizoen wil blijven moet je akkoord gaan met de make-over.

Wat wij heel bijzonder vonden, is dat de deelnemers ook hun mening mochten geven over de look. Als de modellen het niet mooi vonden of zich niet comfortabel voelden bij de look, wist hij een paar aanpassingen te maken waardoor het model alsnog tevreden was.

New look new me

De lokken van Valerie moesten tijdens de make-over een stuk korter en lichter worden gemaakt. Ze wist van de look te houden en besluit nu zelfs nog lichter te gaan. Wow. Ze heeft de smaak duidelijk te pakken. Op TikTok post ze een filmpje waarbij ze haar fans meeneemt naar de kapper. Het ging niet helemaal zoals gepland, want Valerie had per ongeluk een verkeerde afspraak gemaakt. Dagen later kon ze eindelijk terecht bij de kapper. Valerie heeft gekozen voor een blond-grey look, and guys, we love the new coupe.

@valeriederuijter Eindelijk 🤯 #hair #hairstyle #transformation #fyp #fyp #fypシ #change #hntm #beforeandafter #bleach #vlog ♬ Them Changes (Sped Up) – Thundercat