Holland’s Next Top Model is nu al een tijdje bezig, wat betekent dat het ook even geleden is dat we Folmer in het programma hebben gezien. Tijdens de restyling kreeg het model een nieuwe coupe aangemeten en hoewel die transformatie bij het programma hoorde, is ze ook na de opnames voor een geheel nieuwe coupe gegaan.

Holland's Next Top Model Folmer
Bron: @hntm_folmer

Restyling

De restyling is één van de afleveringen waar we altijd het meest benieuwd naar zijn. Er ontstond echter nogal wat ophef rondom Folmers nieuwe coupe. De stylisten leken haar lokken behoorlijk veranderd te hebben en volgens sommige andere kappers heeft dat niet goed uitgepakt.

Uiteindelijk heeft Folmer vijf uur lang in de restyling-stoel gezeten. Er werd uiteindelijk besloten dat er geen tijd meer was om het nog te fixen. “Het was afschuwelijk”, blikte het model terug op de look.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HNTM (@hollandsnexttopmodel)

Nieuwe look

Al met al is haar coupe na de opnames gefixt én ondanks al dat gedoe, heeft Folmer besloten om voor een hele nieuwe look te gaan. Deze keer heeft ze geen verf in haar haren gedaan, maar een schaar. En flink ook! Op Instagram plaatst het model haar nieuwe look. “Soms is langer niet altijd beter”, schrijft ze onder de foto. De schaar is er duidelijk ingegaan en er is een heel stuk vanaf. Folmer is voor een prachtige bob-cut gegaan.

Haar oud-Holland’s Next Top Model concurrenten reageren enthousiast op haar nieuwe coupe. “Woow mooii!!💥”, reageert HNTM-Philip. Ook HNTM-Esmee en Rosa kunnen het niet laten om onder de beauty te reageren. “Icoontje van me 💗💗💗”, en “omg JAAAA 🔥 DIT IS HET 😍❤️‍🔥”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FOLMER (@hntm_folmer)