Kijkers van Holland’s Next Top Model vergelijken de modellen wel vaker met andere bekenden. Dit jaar zien meerdere volgers een overeenkomst met het Apeldoornse model en acteur Penn Badgley van You.

Bron: Netflix

Overeenkomst

Volgers zien altijd wat bij de kandidaten van Holland’s Next Top Model. Er is altijd wel een deelnemer die op een ander bekend persoon lijkt. Dit jaar vergelijken ze model Philip Cossee met acteur Penn Badgley van de Netflix-serie You. Ja, die blonde knapperd die zo op de runway van Ralph Lauren zou kunnen lopen. De twee mannen lijken niet sprekend op elkaar, maar als je ze naast elkaar laat staan, zal je wat overeenkomsten zien. Oordeel zelf maar, wat vinden jullie? Lijken ze op elkaar of totaal niet?

@lindawijtsma

Ik kan toch niet de enige zijn die dit ziet? #hntm #you #joegoldberg #pennbadgley #fyp #lol @philipjasperrr

♬ origineel geluid – LINDA

Wat vinden volgers?

“Ik kan toch niet de enige zijn die dit ziet?”, schrijft Linda Wijtsma die alle aandacht op TikTok trekt. De enige is ze zeker niet, want volgers zien de vergelijkingen wel. Sommigen zien het helemaal niet en andere vergelijken Philip zelfs met andere acteurs. Wat? “Neeee, hij lijkt op Jasper Hale uit Twilight”, reageert iemand. “Neeee, Fabian van het huis Anubis”, reageert een ander. Kijkers vergelijken hem zelf met Nate van Gossip Girl. Nou, deze jongen is blijkbaar van alle markten thuis.

Restyling

Afgelopen maandag in de nieuwe aflevering van HNTM, vond de restyling plaats. Zoals altijd vinden modellen hun nieuwe look geweldig, enkele moeten er aan wennen en sommige vinden het he-le-maal niks. Onze knappe Philip was eentje daarvan. Hij vond zijn haar namelijk afschuwelijk. Ondanks zijn nieuwe look en zijn minder goede fotoshoot mocht Philip naar de volgende ronde doorgaan. En gelukkig maar, want dat leuk koppie willen we nog wel even verder blijven zien hoor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HNTM (@hollandsnexttopmodel)