Het programma Holland’s Next Top Model is voor de verandering geen loveshow, maar twee kandidaten hebben hier toch een leuke connectie kunnen vinden. Of liegen ze hierover? Juicekoningin Yvonne Coldeweijer snapt er zelf helemaal niks meer van.

Holland's Next Top Model Lando en Winson relatie
Bron: @hollandsnexttopmodel

Love is in the air

Het is natuurlijk de bedoeling dat je in het programma komt om de titel Holland’s Next Top Model 2022 te winnen, maar wat als er stiekem een liefde tussen twee kandidaten ontstaat? Yvonne Coldeweijer merkte op dat modellen Winson en Lando erg veel met elkaar optrokken, en stuurde daarom een spion hierop af. “Voor wie het was opgevallen, deze twee HNTM-kandidaten maken veel TikTok-video’s samen”, schrijft de roddeltante in een story. “Een spion van mij werd hier erg enthousiast over en besloot Winson een berichtje te sturen.”

Yvonne deelt op een volgende Instagram Story een schermopname van de spion, waarin een gesprek te zien is met Winson. In dat gesprek bevestigt het model een relatie te hebben met medekandidaat Lando. Maar is dit echt waar?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lando Yara (@hntm_lando)

Twijfels

In wéér een volgende Story, trekt Yvonne deze ‘relatie’ toch in twijfel. Een anonieme spion stuurt het volgende naar de juicekoningin. “Lando had gisteren op haar verhaal gezet dat ze veel vragen hierover kreeg, maar dat ze gewoon hele goede vrienden zijn”, schrijft de spion. “En in een TikTok-live van gisteren zeiden ze ook dat het een grap was en dat Winson aan het daten is met een ander meisje.” De spion denkt dan ook dat de modellen dit voor de volgers en aandacht doen.

“Daarom post ik nooit over reality nobodies“, schrijft Yvonne boven de screenshot. Wat denken jullie? Hebben Winson en Lando een relatie of zullen de twee dit inderdaad voor de volgers en aandacht doen?

Bron: @lifeofyvonne