Afgelopen maandag konden we eindelijk de nieuwe aflevering van Holland’s Next Top Model zien. Modellen hebben de welbekende make-over gehad, het onderdeel waar wij kijkers van smullen. En zoals elk seizoen, zijn er altijd wel modellen die hun nieuwe look helemaal niks vinden. Daaronder viel deelneemster Lando, die haar korte haren te “tuttig” vond. Na haar deelname aan HNTM heeft ze toch de power van restyling ontdekt, en heeft ze een nieuwe look ontdekt: bleached brows

Bron: @hntm_lando

Trendsetter

Holland’s Next Top Model-deelneemster Lando heeft een nieuwe look. En deze keer heeft de schaar the magic niet gedaan, maar verf… in haar wenkbrauwen! Het model heeft gekozen om haar mooie donkere lokken te houden, maar om de wenkbrauwen net wat lichter te maken. Of nou ja, een stuk lichter. En ze kan het hebben ook, hoe dan? Op Instagram deelt ze een foto met haar nieuwe brows, en ze ziet er prachtig uit. Volgers zijn het er helemaal mee eens: “Ik glij hier bijna van de stoel af”, reageert iemand. “Je bent een #trendsetter Lando”, en “Kom je mijn wenkbrauwen ook even doen?”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lando Yara (@hntm_lando)

TikTok

Op TikTok deelt ze haar nieuwe look ook. “Even wat proberen”, schrijft ze. En ook op TikTok, worden de bleached brows geliefd. “The girls that get it, get it, the girls that don’t, don’t“, schrijft Lando nog in de comments.

@landovds

Even wat proberen😂💀 love it tho #bleach #bleachedbrows #hntm

♬ origineel geluid – Lando vd schee

Way back

Maar deze nieuwe wenkies heeft ze voor een korte duur gehad. “Mijn wenkbrauwen zijn aan het uitgroeien, heb allemaal zwarte stoppels”, vertelt de model op haar nieuwe TikTok. Lando kiest er voor om voor een andere kleur te gaan, rood. En deze kleur staat haar ook fantastisch. Hoe kan alles haar staan? Zo zie je dat het een écht model is.

Bron: @hntm_lando

 

@landovds

#aanhechten met @Lando vd schee even kijken hoe dit dalijk allemaal staat😂💀dat die verfplekken ook maar snel weg mogen gaan

♬ origineel geluid – Lando vd schee