Tijdens Love Island zagen Jules en Amandine elkaar wel zitten. Helaas veranderde alles toen het huis gesplitst werd. In Nederland wisten ze elkaar toch wel weer te vinden. Hoe gaat het nu met deze twee tortelduifjes?

Jules en Amandine Love Island
Bron: Love Island

Love Island Recap

Tijdens Love Island leek de liefde tussen Jules en Amandine steeds meer te groeien. Ze vonden elkaar allebei ontzettend leuk. Toen het huis plots gesplitst werd, veranderde alles. De meiden bleven in de villa en de mannen gingen naar Casa Amor. Aan beiden kanten kwamen er oud-deelnemers van vorige seizoenen. Deze deelnemers waren opzoek naar liefde. Jules werd verliefd op een van de oud-deelnemers Lisa, terwijl Amandine op hem zat te wachten.

Jules koos uiteindelijk voor Lisa, waardoor Amandine haar spullen besloot in te pakken en naar huis te gaan. In de loop van de tijd besefte Jules dat hij een grote fout had gemakt door niet voor Amandine te kiezen.

‘Ik koos voor mezelf’

Tijdens een interview met Grazia, wordt de vraag hoe het tussen de twee gaat. “Nu ik een paar maanden verder ben, kan ik zeggen dat het echt een heel leuke ervaring was”, vertelt Amandine. “Ik heb een kans gekregen die je niet nog een keer krijgt, en dat is heel tof. Maar toen ik net thuis was van Love Island, vond ik het best heftig, want er was zoveel gebeurd.” Dat Jules voor Lisa koos en daarmee Amandine opzijschoof, viel haar erg zwaar.

Amandine vervolgt met: “Van tevoren wist ik natuurlijk niet dat Jules me zou missen – dat zag ik niet aankomen, want zoiets gebeurt nooit in Love Island. Toch heb ik geen spijt dat ik naar huis ben gegaan. Op het moment dat ik wegging, koos ik voor mezelf. Dat was voor mij heel belangrijk.”

Jules en Amandine Love Island
Bron: Love Island

Hoe gaat het nu?

Jules en Amandine hebben elkaar in Nederland wel weten vinden en zijn nog steeds aan het daten. “Jules en ik zijn nog steeds aan het daten. Ik vind het fijn om het rustig aan te doen en hem steeds beter te leren kennen. Veel mensen zeggen tegen ons: ‘Wat duurt het lang voor het officieel is.’ Maar ik wil niet zomaar zeggen: ‘We zijn verliefd en we gaan ervoor.’ Ik wil het pas officieel maken als ik honderd procent zeker weet dat we een match zijn en dat we een toekomst hebben. Ik ben niet gemakkelijk op dat vlak, haha.”

De tortelduifjes nemen duidelijk hen tijd samen. Hopelijk krijgen we gauw te horen dat de twee het eindelijk officieel hebben gemaakt. Fingers crossed!

@bonehill.amandine

👀💀 #fyp #fy #foryou

♬ origineel geluid – Amandine Bonehill