Een vraag die vele mensen stellen en waar ieder een sterke mening over heeft: hoe lang moet je wachten voordat je voor het eerst naar bed gaat met je partner? Laten we hier vooral kort maar duidelijk in zijn. Je mág je tijd nemen voordat je tussen de lakens duikt met iemand. Maar je mag óók een avontuurtje hebben op de eerste date. Het. Maakt. Niet. Uit. Wij geven je simpelweg wat tips zodat je na kan gaan waar je partner écht naar op zoek is.

couple cute
@Pinterest

No one cares

Wat gebeurt er wanneer je géén bedavontuurtje hebt de eerste 5 á 6 weken? Dit is een van de eenvoudigste manieren om erachter te komen of je love interest alleen maar geïnteresseerd is in één ding: steamy momenten. Verzint de persoon in kwestie smoesjes of cancelt hij of zij last minute en doet vervolgens niet de moeite om de date te verzetten? Big (!) red flag.

Wanneer je niet trouw aan jezelf bent en duidelijk hebt wat je wél wilt, dan krijgen je wat je juist níet wil. De volgende uitspraak zal je daarom ook niet vreemd in de oren klinken: ‘Iedereen op Tinder is alleen maar uit op 1 ding en dat is spicy avontuurtjes.’ Dit is niet waar! Er zijn zelfs mensen die een fantastische relatie, een huwelijk of zelfs kinderen aan de datingapp hebben overgehouden.

cute couple
@Pinterest

Self love is the best love

Wanneer je in je eigen kracht staat en een sterk gevoel van eigenwaarde hebt zal je red flags snel zien, waar anderen dit niet doen. Je zult jezelf kritische vragen moeten stellen waarom sommige personen keer op keer terugkomen in je leven. Dit soort persoonlijke ~issues~ kun je niet zomaar negeren.

Zet voor jezelf een standaard van wat je wilt en wat je bereid bent te tolereren. Zo kan je duidelijk maken dat je geen avontuurtje wil hebben op de eerste date omdat je je eigen standaarden respecteert. Wil je dit wel? You do you!

Lees ook: 10 x wat je beter niet kunt doen op een eerste date