Je bent hier waarschijnlijk beland om de volgende redenen: je hebt werkelijk geen idee wat beffen inhoudt, je wil het binnenkort proberen bij je partner of je wil je er meer in verdiepen. Wat de reden ook is… goed dat je hier bent. Wij geven je namelijk een spoedcursus over wat beffen nou eigenlijk is!

Wat is beffen

Een vrouw beffen: wat is het?

Mocht je nog niet helemáál bekend zijn met seksuele activiteiten, dan kan je dit als schokkend ervaren. Tijdens de seks vinden mensen het namelijk fijn om soms wat af te wisselen. Ja, echt waar: het gaat niet alleen om vrijen. Zo kunnen mensen er voor kiezen om een vrouw te vingeren, maar je kunt er dus ook voor kiezen om haar te beffen.

We kunnen er een heel lang verhaal van maken, maar beffen is simpelweg het bevredigen van een vagina aan de hand van je tong en mond. Hierbij stimuleer je de clitoris en dat vindt een vrouw heer-lijk. Dit noemen we ook wel orale seks. Een man kan dat ook krijgen, in dat geval noemen we dat pijpen. Dat is een man seksueel bevredigen door zijn penis in je mond te doen. Ben je benieuwd hoe je iemand moet pijpen? Wij geven je in dit artikel een snelle pijpcursus likken voor dummies.

Hoe moet je beffen?

Je bent hier natuurlijk ook niet zomaar: je wil weten hoe je iemand met een vagina moet beffen. Begrijpelijk, want het klinkt simpeler dan dat het is. Vooral de mannen blijken het erg lastig te vinden als het gaat om een vagina te stimuleren.

Daarom hebben wij een stappenplan voor je opgezet, gewoon voor het geval je écht niet weet waar je mee bezig bent. Oeh!

#1 Trek haar onderbroek omlaag (wel met toestemming alsjeblieft)

#2 Kus haar dijen en benen en ga steeds meer richting de vagina om haar op te winden.

#3 Ga langzaam naar de clitoris en begin deze te likken en rustig te zuigen.

#4 Wanneer je door hebt wat ze lekker vindt, kun je wat snelheid er in zetten en het wat wilder maken.