We zijn allemaal wel eens jaloers geweest op de baan van het buurmeisje of die lifegoals die anderen al hebben behaald. Nou we hebben wat voor je, we kunnen onze jaloezie nu namelijk ook op harige hondjes gaan uiten. Yes, deze honden hebben namelijk sowieso een toffere baan dan jij. Klinkt hard, maar als een hond banen heeft zoals deze, dan is het gewoon niet anders.

Dogtist

Inderdaad, een artiest, maar dan een hond. Er zijn zelfs honden die Oscars hebben gewonnen.

Dogvinci

Deze hond is een ware kunstenaar. Hij schildert en verkoopt de stukken voor het goede doel. Nouja, die doeken worden dus voor hem verkocht, dat wel.


Anti-terrorist skydiver

De meeste mensen durven überhaupt niet uit een vliegtuig te springen, maar deze hondjes doen het gewoon. De heuze soldierdogs dwarrelen duizenden meters boven de grond.

Kanker detector

Honden kunnen sowieso fantastisch ruiken en het blijkt dat ze zeker tientallen meters verder de geur nog kunnen opspeuren, maar wist je ook dat honden dus ook kanker kunnen herkennen? Zo is er een hondje wat 550 gevallen van kanker heeft herkend.

Rouwtherapeut

Dieren zijn heel goed voor het rouwproces. Dieren bieden steun, liefde en geborgenheid op het moment dat wij ergens heel erg mee zitten. Zonder ook maar iets te zeggen, weten ze precies hoe wij ons voelen. Een Border Collie in the USA is zelfs de eerste gecertificeerde als therapie-hond in de rouwsector.

Lifeguard

Getraind door zijn baasje om zwemmers in nood te helpen en te redden met een reddingsvest. Deze hond heeft tijdens zijn carrière drie levens gered!

RV Travel with Dog