Ben jij stiekem ook wel eens een beetje jaloers op je hond? Wij weten er alles van. Het hondenleventje is natuurlijk ook heerlijk! Hele dagen door geknuffeld worden, lekker wandelen door het bos én het allerbelangrijkste: chillen in een mega groot zacht kussen. Dat laatste wordt nú ook mogelijk voor ons. Er bestaat namelijk een hondenmand voor mensen.

Stress en moeheid voorkomen

We werken tegenwoordig hard en onze levens zijn druk, druk en nog eens druk. Veel mensen gaan hier aan onderdoor en ervaren vervelende bijwerkingen van alle moeheid en stress. De makers van deze hondenmand voor mensen besloten hier een oplossing op te zoeken. Een goede manier voor mensen om even rust te kunnen pakken. Een aantal mannen besloten een project te starten, waarmee moeheid en stress voorkomen kan worden in de toekomst. Hun uitvinding: een hondenmand voor mensen. Want waarin kun je nou beter tot rust komen dan in zo’n lekkere zachte grote mand? Juist! Helemaal nergens.

Hondenmand voor mensen

Deze hondenmand, genaamd Pflufi, is speciaal gemaakt voor mensen, waardoor eigenlijk iedereen hier wel in past. De mand heeft een fluffy buitenkant, waardoor het lekker zacht ligt. Vanbinnen is het compleet gemaakt van foam, waardoor je je ook geen zorgen hoeft te maken over je spieren en gewrichten na een korte nap. Het ligt namelijk gewoon heel lekker.

hondenmand voor mensen
Bron: YouTube Best Crowdfunding Projects

Het allergrootste voordeel aan deze mand is dat je je er meteen veilig en rustig in voelt, dankzij het zachte comfortabele ontwerp. Zo verdwijn je helemaal in een zachte veilige omgeving en kun je zelfs je armen of benen onder de zachte opstaande randen schuiven voor extra warmte.

Samen nappen

De hondenmand voor mensen is ook nog eens een stuk groter ontworpen dan je zou denken. Hierdoor kun je er zelf lekker met je armen en benen gespreid in liggen, maar kun je hem ook gewoon delen met je partner. Hoe cozy is dat!

Ben jij benieuwd naar de hondenmand voor mensen? Bekijk de hele video hier:

Lees ook: De hondenmand in de vorm van een croc is perfect voor je viervoeter