Op pad gaan is natuurlijk onwijs leuk als je je hondje mee kunt nemen. Toch kun je hem niet kilometers laten mee wandelen en is het soms praktischer om hem te tillen. Dat doe je niet zomaar, want een hond weegt nogal wat! Gelukkig is het lange wachten eindelijk over. De grootste hondenrugzak is nú verkrijgbaar.

Hondenrugzak voor jouw viervoeter

Of je nou gewoon in Nederland op stap gaat óf liever gaat backpacken aan de andere kant van de wereld. In beide gevallen voorziet deze hondenrugzak van alle gemakken. Je kunt je hond werkelijk overal mee naar toe nemen in deze grote rugzak.

hondenrugzak
Foto: Pets Online

Een hondenrugzak is in principe niets nieuws, maar wanneer je een grote hond hebt werd het al snel lastig. Daarom komt deze grote hondenrugzak als geroepen. Deze kan namelijk tot wel 36 kilo tillen, waardoor je hier gewoon middelgrote tot grote honden in kunt doen. Je kunt de hondenrugzak in maten L-XXL kopen dus je kunt hem precies op maat aanschaffen. Over de veiligheid van jouw viervoeter hoef je je geen zorgen te maken. De rugzak is namelijk onder toezicht van dierenprofessionals ontwikkeld.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Noblepawz (@noblepawz)

Alles naar wens voor de hond

De rugzak heeft vele voordelen! Hij past namelijk in principe bij ieder lichaamstype, omdat je hem helemaal naar wens kunt verstellen. Alle banden zijn verstelbaar. Ook voor je hondje is het prima vertoeven. Er is binnenbekleding, zodat je hond genoeg comfort heeft. Ook is er een zonnekap aanwezig voor de plekken waar het zonnetje fel schijnt. Zo heeft je hond daar geen last van! Schijnt het zonnetje fel en is het aan de warme kant? Geen probleem! Aan de zijkant vind je ventilatieritsen.

Meerdere functies

Buiten het feit dat deze rugzak ideaal is om je hond in te vervoeren, is hij als normale rugzak ook prima te gebruiken. Je kunt hem namelijk helemaal ombouwen tot een losse rugzak. Hierin zit dan 60 liter aan ruimte om te vullen. Dit is dus een prima rugzak om mee te nemen op wandeltochten of tijdens een backpack reis.

hondenrugzak
Foto: Pets Online

Lees ook: Dit Instagram account post alleen maar knappe mannen met honden