Een tijdje geleden kwam de familie van Honey Boo Boo ook al in het nieuws: Mama June is erg ontspoord door haar drugs- en alcoholgebruik en ziet daarom haar familie niet meer. Honey Boo Boo is bekend door haar uitspraken als jonge Miss in verschillende televisieprogramma’s. Nu werd ze door Teen Vogue omgetoverd tot model.

Honey Boo Boo Squeeze GIF - Find & Share on GIPHY

Alana Frances “Honey Boo Boo” Thompson

Alana Thompson, ook wel Honey Boo Boo genoemd, is geboren op 28 augustus 2005. Ze is de jongste dochter van June Edith “Mama June” Shannon. Alana deed op jonge leeftijd al mee aan verschillende missverkiezingen, waardoor ze mee kon doen aan het programma Toddles & Tiaras op TLC. Dit programma ging onder meer over hoe het er achter de schermen aan toe ging bij missverkiezingen. Nadat Honey Boo Boo erg populair werd in dit programma, kreeg ze haar eigen televisieprogramma: Here Comes Honey Boo Boo. Dit programma werd uiteindelijk van de buis gehaald.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Teen Vogue (@teenvogue)

Mama June

Mama June is de moeder van Honey Boo Boo en tevens haar voormalig manager. Zij kreeg uiteindelijk ook haar eigen reality programma: Mama June: From Not to Hot. Dit programma kwam voort uit het feit dat ze een cosmetische operatie onderging om af te vallen. Met behulp van een strikt dieet en een personal trainer, viel ze ontzettend veel af.

Ondertussen ziet Mama June haar familie niet meer door haar drugs-en alcoholgebruik. Ze gaf al haar vermogen uit aan de verslaving, wat ervoor zorgde dat ze de voogdij over haar dochter verloor. Nu is de oudere zus van Honey Boo Boo, Lauryn, haar voogd.

Teen Vogue

Voor het eerst doet Honey Boo Boo haar verhaal in Teen Vogue. Speciaal voor het blad liet ze zich omtoveren tot een waardig model. Honey Boo Boo laat aan Teen Vogue weten dat anderen geen idee hebben wat voor impact drugsgebruik op het leven van naasten heeft. Ze had geen idee waar ze zou eindigen toen het zo slecht ging met haar moeder. Toch is ze nu trots op hoe ver ze het heeft geschopt!

Ze doet er alles aan om weer goed te worden met haar moeder, maar toch vindt ze haar eigen toekomst ook heel belangrijk. Honey Boo Boo wil de beste versie van zichzelf worden en haar eigen geld verdienen. Girl boss! Ook zit ze nog op school en wil ze daar goede cijfers halen.

Dat is niet het enige waar de voormalig realityster mee bezig is. Ze blijft ook hangen aan de naam ‘Honey Boo Boo’ terwijl ze er juist zo graag vanaf wilt. Haar moeder heeft haar Alana genoemd, geen Honey Boo Boo. Alana wil haar tv-persoonlijkheid achter haar laten: ze is allang dat meisje niet meer en wil daarom niet meer met die persoonlijkheid geassocieerd worden.

En hier nog een boodschap van Alana aan alle body shamers: “Ik weet dat ik mooi ben en dat ik een goed lichaam heb. So haters gonna hate!”


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Teen Vogue (@teenvogue)

Lees ook: Dit supermodel is ’s werelds mooiste vrouw volgens wetenschap