Hoofddeksels: niet nodig, maar ook weer wel. Op een of een andere manier moeten we ons toch warm houden en moeten onze outfits toch een finishing touch krijgen. Wij zetten de 5 hoofddekksel-trends die 2023 gaan domineren op een rij. Zodat jij vast alles kan inkopen!

hoofddeksel
Bron: Pinterest

1. Haarband

Of het ligt aan ons of ze komen écht: haarbanden. We hopen eerder het tweede, want o wat kunnen haarbanden de outfit toch af maken! Het is stoer, anders en we houden er van! Onze hele TikTok staat er vol mee, en het liefst houden we dat voor altijd zo!

 2. Oorwarmers

Oorwarmers zien er niet allen freaking cute uit, maar ze hebben ook nog eens een doel: je oren warm houden! Klinkt als een 1+1 deal vind je niet? Winter 2023 hoef jij met deze in ieder geval niet saai én met koude oren door te komen. Zo leuk!

3. Bandana

We zagen ze al heel veel vorig jaar zomer voorbijkomen, en in 2023 komen ze gewoon net zo hard terug. We gaan weer genieten van de zon als echte piraten, maar dan met veel leukere lapjes stof. Want ja, dat is het uiteindelijk. Een lap stof. Maar zo amazing! 

4. Gekleurde beanies

We vinden beanies al fantastisch: maar dit jaar zullen de gekleurde beanies als warme broodjes over de toonbank vliegen. Van knaloranje tot blauw, groen en roze. Maak het zo gek als jij wil. Doe bij elk verschillend kleurtje een bijpassende sjaal om je outfit he-le-maal af te maken. 2023 is het jaar om te rocken!

 5. Balaclava

We zien het steeds vaker op TikTok voorbijkomen: de balaclava sjaal. Deze kan je gewoon zelf creëren en hoef je niet een hele speciale balaclava voor te kopen. Je kan simpelweg al je sjalen zelf transformeren in een hoofddeksel and we love that!

In 2023 zullen we deze niet alleen tijdens de koudere dagen zien, maar ook met de wat warmere temperaturen. Je kunt deze stijl namelijk ook gewoon met een wat grotere bandana creëren. Ideaal!