Het grauwe weer wat in de herfst en de winter komt opzetten, hoeft niet te betekenen dat we sprekende kleuren achter in de kast moeten stoppen. Integendeel. In deze ‘donkere’ periodes zouden we juist wat meer kleur in ons leven mogen toevoegen. En hoe doen we dat beter dan onze outfit op te fleuren met de stijlvolle horloges van Olivia Burton. 

Onderscheidend

Echter wordt er in het geval van accessoires ook vaak gekozen voor een veilige keus. Een simpel klokje met een leren bandje in een standaard kleur. Deze kleurrijke, onderscheidende horloges zorgen er juist voor dat jouw outfit wordt opgefleurd. De horloges van Olivia Burton bevatten unieke uurwerken en prachtige pastelkleuren, waardoor ze zelfs een all black outfit volledig opfleuren. Het unieke design DNA is terug te zien in de brede en veelzijdige collectie van Olivia Burton, die geïnspireerd is op vintage vondsten in combinatie met de nieuwste catwalktrends. Zo beschikt deze over klassieke modellen met een minimalistisch design, maar ook over unieke, onderscheidende horloges uit bijvoorbeeld de 3D Bee collectie. De minimalistische modellen zijn minder representatief voor het DNA van Olivia Burton, maar ook deze bevatten een unieke touch. De squares, marble flowers, 3D Bee en Animals zijn juist typerend voor het merk en deze zorgen ervoor dat jouw outfit wordt opgefleurd. Wij selecteerden onze favorieten uit drie verschillende stijlen, waarmee jij je outfit opfleurt tijdens de periode dat het buiten sneller donker wordt.

3D Bee

De naam verraadt het al, in het uurwerk van deze horloges zit een bijtje in 3D verwerkt. Je kunt kiezen tussen een rond, vierkant of langwerpig uurwerk, een mesh, leren of een vegan friendly strap en verschillende kleuren. Ga je voor een eenvoudig horloge met mesh strap of wil je je outfit toch wat meer opfleuren met een pastelkleurige strap en een uurwerk gevuld met fleurige bloemen? Met de 3D Bee collectie haal jij een stijlvol horloge in huis met iets extra’s.

olivia-burton-3dbee-femfem
olivia-burton-3dbee-bloem-femfem
olivia-burton-3dbee-rectangle-femfem

Animals

Iedere keer wanneer je checkt wat de tijd is, kijkt een schattig diertje je vanaf je horloge aan. Zelfs als het weer helemaal tegenzit, word je vrolijk van dit horloge. Ga je voor een afbeelding van een dier verwerkt in het uurwerk of ga je voor een subtiele 3D Bee verwerkt in de strap van je horloge?

OB15WL57
OB16ES01
OB13AM06

Nieuwe collectie

Iedere twee maanden komt Olivia Burton met een nieuwe collectie om innovatief te blijven. De collectie van november is ontzettend veelzijdig. Clean horloges wisselen af met gekleurde varianten, zodat er altijd een stijl bij ziet die jouw outfit opfleurt.

OB16CS06
OB16AD25
OB16MDW34

Met de horloges van Olivia Burton kun je eindeloos variëren en het is gegarandeerd een stijlvolle en kleurrijke toevoeging aan je outfit. Kies de look die bij jou past en fleur je outfit op met een van deze stijlvolle horloges, want juist in de herfst en in de winter kunnen we wel wat kleur gebruiken. De horloges zijn verkrijgbaar bij de Bijenkorf en bij Hudson Bay met een grote, up to date collectie.