It’s time for scary movies! Deze maand is het Halloween en we kunnen niet vroeg genoeg beginnen met het creëren van de juiste sfeer. Zin om even een avondje Halloween-proof films te kijken? Dan zijn dit de Netflix films die je nodig hebt!

Eli

Vanaf 18 oktober is ie te zien op Netflix: de film Eli. In deze meeslepende film heeft een 11 jarig jongetje een slopende ziekte. Als vanzelfsprekend zijn het jongetje en de ouders er kapot van en besluiten ze Eli naar een kliniek te brengen. De kliniek is best afgelegen en in de kliniek zal Eli een alternatieve behandeling krijgen. Het wordt pas eng als er onverklaarbare dingen gebeuren en de dokters niet altijd hun beloftes nakomen.

In the Tall Grass

Ooit het gevoel gehad dat je in een doolhof zat? De personages in In the Tall Grass kennen het als geen ander. In een op het oog normaal grasveld verdwaald het stel. Ze moeten meerdere keren rennen voor hun leven.

Fractured

Ziekenhuizen zijn enge plekken. Nadat een man samen met zijn vrouw en gewonde jonge dochter naar de eerste hulp gaan verdwijnen ze allebei. De man is ervan overtuigd dat het ziekenhuis iets achterhoudt maar laat de twee natuurlijk niet zonder slag of stoot gaan. De film Fractured is vanaf 11 oktober te zien op Netflix.

In the Shadow of the Moon

Elke 9 jaar doodt ze onschuldige mensen, en elke keer is hij naar haar opzoek. De film In the Shadow of the Moon volgt een lange strijd tussen de politie en een seriemoordenaar. Maar niet alleen de moordenaar zit fout. De agent slaat zo erg door in zijn obsessie dat hij alles om hem heen kan vernietigen, ook zichzelf.

Rattlesnakes

Wat zou jij doen als een mysterieuze vreemdeling je hulp aanbied wanneer je dochter een dodelijke slangenbeet heeft opgelopen? Na het accepteren van de hulp moet de alleenstaande moeder wel wat doen als tegenprestatie. En dan wordt het allemaal nóg erger. Deze film is vanaf 25 oktober te zien op Netflix, een echte Halloween film!

Kan je na deze films niet genoeg krijgen van Netflix? Deze films en series moet je ook checken deze maand!