Word jij snel duizelig of heb je een gevoelige maag? Dan moet je deze film vooral niet kijken. De nieuwe en veelbesproken horrorfilm is nu al enkele dagen uit in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk, maar daar zorgt-ie vooral voor veel flauwvallende en brakende fans.

Terrifier 2 Eng horrorfilm
Bron: Terrifier 2

Over de film

De film vertelt het verhaal van clown Art die terugkeert uit de dood en die op Halloween wat onrust gaat stoken in een slaperig dorpje. De film is een vervolg op Terrifier uit 2016. Maar wie de reacties op social media bekijkt, zou weleens kunnen terugdeinzen om de film te bekijken: “Terwijl we keken moest mijn vriend braken en viel hij flauw”, twitterde iemand. De kijker voegde er nog aan toe dat vijf mensen de zaal uitliepen en dat er een ambulance werd geroepen om zijn vriend te verzorgen.

“Serieus, deze film is gewelddadiger en perverser dan wat dan ook”, schrijft een ander. “De man achter mij viel flauw en viel op mijn stoel. Een andere man ging weg omdat hij zich misselijk voelde. En toen ik de bioscoop verliet hoorde ik iemand braken in het toilet.”

Warning

Steve Barton, één van de producenten van de film, heeft via Twitter ook een waarschuwing verspreid: “Deze film bevat scènes met grafisch geweld en brute weergaven van horror. Kijkers die zwak van hart zijn, vatbaar zijn voor duizeligheid of een gevoelige maag hebben, wordt aangeraden om uiterst voorzichtig te zijn. Er zijn al talloze gevallen geweest van flauwvallen en braken in de bioscoop. Voor degenen die ervoor kiezen om te kijken, u bent gewaarschuwd.”

Terrifier 2

Of en wanneer Terrifier 2 in de Nederlandse bioscopen verschijnt, is voorlopig niet bekend. Je kunt al wel een klein opwarmertje krijgen door naar de trailer te kijken. En ja, de trailer is al eng…