Uitgaan is anno 2020 íets anders dan anders. Losgaan in de club kunnen we even niet. Maar dat betekent niet dat er geen opties meer over zijn. Sterker nog: er zijn nog genoeg mogelijkheden om een fijne avond uit te beleven. Je moet ze alleen even kennen. Daarom laten we je vandaag kennismaken met hotspot Bar Rouge in Amsterdam. Voor de ultieme avond uit, inclusief diner, drankjes én dansen.

hotspot Bar Rouge

In hetzelfde pand als de Supperclub vind je ook Bar Rouge aan de Singel in Amsterdam. De place to be voor uitgaan in 2020, want hier vind je alles in één! Wat dan zoal? We vertellen het je graag.

Parijse bar

Van fijne cocktails en Asian fusion gerechten geniet je aan je tafel middenin deze rood gekleurde bar. De muziek klinkt door de speakers en de DJ draait de plaatjes die jij normaal hoort tijdens een avondje in de club. Halverwege de avond kun je verrassende shows verwachten met een sensueel tintje. Sexy danseressen die doen denken aan de Parijse Moulin Rouge dansen om je heen met hun feather outfits en ook optredens van verschillende artiesten komen hier langs.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Je Suis Bar Rouge (@barrouge_ams) op


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Je Suis Bar Rouge (@barrouge_ams) op

Sexy, internationaal en high end

De heren achter Bar Rouge – Desmond Ben-Smith, Thijs Bouma en Joeri Salet – wisten precies wat Amsterdam nog miste. Na een avond herinneringen ophalen aan een leuke avond uit in Parijs, was het idee voor de bar geboren. Bar Rouge, die je ook vindt in grote steden zoals Londen, LA en Singapore, is een wereldwijd begrip. De kenmerken internationaal, sexy en sensueel en een tikkeltje high end vind je terug in deze bar.

Asian Fusion gerechten

Hoewel je zou verwachten dat het menu Frans aandoet, blijkt niets minder waar. Bij Bar Rouge Amsterdam eet je namelijk de lekkerste Aziatische fusion gerechten, dim sum, oesters en natuurlijk sushi. Keuzestress? Dan ga je voor een shared dining platter. Kies de Asian Platter voor al je Aziatische favorieten bij elkaar.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Je Suis Bar Rouge (@barrouge_ams) op

Dinner show

Kortom, zin in een avondje uit, dim sum en cocktails? Dan toef je naar de bel-etage van de Supperclub, waar je je waant in een sensuele Parijse bar en club. Grote zilveren discoballen en rood met zwart tinten voeren de boventoon in het interieur bij Bar Rouge. Middenin de ruimte bevindt zich de bar waar jouw cocktail geshaket wordt. Naarmate de avond vordert, verandert de ruimte van restaurant naar nachtclub setting. Sit back & relax, de DJ en waanzinnige shows doen de rest! Op gepaste afstand uitgaan in 2020, het kan dus echt.


Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Je Suis Bar Rouge (@barrouge_ams) op

En, heb jij al zin een plekje te reserveren en de ultieme uitgaansbeleving van 2020 mee te maken?

Lees ook: Hotspot: bij UMAMI by Han draait alles om Asian fusion en food pairing