Onze hoofdstad heeft een ruim aanbod aan hotspots wat telkens verder wordt uitgebreid waardoor we telkens nieuwe plekken hebben om te ontdekken. Vandaag hebben we NMAG & de bar om toe te voegen aan jullie lijst. Bij NMAG & de bar kun je eten en borrelen terwijl je wordt omringd door kunst van opkomend talent van over de hele wereld. Een concept wat zeker de moeite waard is om te bezoeken.

No Mans Art Gallery FEM FEM

No Man’s Art Gallery

Emmelie Koster richtte zeven jaar geleden No Man’s Art Gallery op want ze nu sinds een aantal jaar runt met Lih-Han Wong. Het is een ‘reizende’ galerie die overal ter wereld pop-up exposities organiseert met als doel de internationale markt open te breken voor opkomende kunstenaars. Elke twee maanden is er in de expositieruimte van No Man’s Art Gallery nieuwe kunst te zien van kunstenaars die de dames hebben leren kennen. Na tentoonstellingen in Kaapstad, Mumbai, Teheran, Shanghai, Parijs, Brussel, Hamburg, Kopenhagen en Rotterdam hebben ze sinds september 2018 een permanente locatie in onze hoofdstad mét NMAG & de bar; de nieuwste hotspot in Amsterdam.

No Man's Art Gallery FEM FEM No Man's Art Gallery 2 FEM FEM

NMAG & de bar 

De kaart bevat signature drankjes, hapjes en huisgemaakte gerechten geïnspireerd op de negen steden waar No Man’s Art Gallery is geweest. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat is de bar open dus je kan er terecht voor een goede kop koffie, een lunch of ja kan er uitgebreid dineren met kleurrijke gerechten die er ook uitzien als kunstwerken (en vrijwel elk gerecht kan vegetarisch of veganistisch worden bereidt. Daarnaast is het ook heerlijk voor een borrel dus mocht je nog zoekenden zijn voor iets voor jouw volgende vrijmibo…

NMAG 2 FEM FEM NMAG FEM FEM

Overzicht houden van alle hotspots? Bundle ze dan in de handige Urban Journalist app.