Vanaf 12 oktober verschijnt er een nieuw realityprogramma: House of Villains. Echter, er is veel ophef over de reeks: de meest controversiële realitysterren worden tegenover elkaar gezet in een strijd waar ze elkaar moeten manipuleren en verslaan in een aantal proeven.

house of villains
Bron: House of Villains

House of Villains

Wat staat er op het spel? De kandidaten strijden ieder voor zich. Dit doen ze door elke week een aantal proeven te doen. Degene die wint, is vrijgesteld van de eliminatie. Aan het eind van elke aflevering zal er iemand naar huis gestemd worden. Uiteindelijk is er maar één persoon die ervandoor kan gaan met de winst: dit bedraagt een geldbedrag van $200,000 in cash. We snappen dat je nu erg benieuwd bent naar de deelnemers, dus laten we ze maar snel gaan voorstellen.

Tanisha Thomas

De eerste deelnemer is Tanisha Thomas. Zij nam deel aan seizoen twee van The Bad Girls Club en kreeg uiteindelijk haar eigen show, Tanisha Gets Married. Maar het meest populair is ze door het uitbrengen van het nummer ‘I Didn’t Get No Sleep Cuz of Y’all, Y’all Not Gon Get No Sleep Cuz of Me’.

tanisha thomas

Jax Taylor

Als je Vanderpump Rules hebt gezien weet je dat Jax Taylor niet al te geliefd was bij het publiek. Hij ging vreemd met Kristen Doute, de beste vriendin van zijn toenmalige vriendin en tegenspeler, Stassi Schroeder. Maar je weet wat ze zeggen: ‘Once a cheater, always a cheater’, want Taylor ging nogmaals vreemd op zijn huidige vrouw.

jax taylor

Corinne Olympios

Sommige zullen zeggen dat Corinne een prinsesje van het gezelschap is: in seizoen 21 van The Bachelor gaf ze aan dat zij een nanny had die alles voor haar deed en regelde. Tja, niet al te slim.

corinne

Tiffany Pollard

Tiffany Pollard gaat onder verschillende bijnamen: zo noemt ze zich ook wel ‘New York’ en ‘Head Bitch in Charge’. Ze zat in Flavor of Love in 2006 en speelde in haar eigen series I Love New York, New York Goes to Hollywood, New York Goes to Work en Brunch With Tiffany.

tiffany pollard

Anfisa Arkhipchenko

Anfisa deed mee aan 90 Day Fiancé in 2016 en was – en is – nog steeds een enorm gehaat persoon. Ze gaf namelijk aan graag met een rijke en oude man te trouwen en werd hiervoor een gold digger genoemd.

anfisa

Johnny Bananas

Johnny Bananas is de rijke bezitter van maar liefst $1,184,720 door het winnen van MTV’s The Challenge. Dit deed hij niet één keer, maar liefst zeven keer!

johnny bananas

Omarosa

Omarosa heeft wel in een aantal beroemde realityprogramma’s gespeeld. Zo deed ze mee aan het eerste seizoen van The Apprentice in 2004, Fear Factor in 2005 en Celebrity Big Brother 1 in 2018. Oh, een grappig feitje: ze werkte als politiek assistent van voormalig president Donald Trump.

omarosa

Bobby Lytes

Lytes werd bekend om zijn deelname aan Love & Hiphop: Miami en deed mee voor maar liefst drie seizoenen. Hij werd gezien als de eerste persoon die open was over zijn geaardheid.

bobby lytes

Jonny Fairplay

Wat is een van de ergste dingen die je kan doen? Juist, liegen. Dit is precies wat Johnny deed tijdens zijn deelname aan Survivor. Hij loog namelijk over zijn oma’s dood om een proef te winnen en gaf later toe dat hij er geen spijt van had.

johnny fairplay

Shake Chatterjee

Shake zat in Love Is Blind seizoen 2. Hij behandelde zijn vrouw Deepti Vempati verschrikkelijk en werd hierdoor een van de grootste schurken in de geschiedenis van reality-tv.

shake chatterjee

Al met al: dit belooft veel drama en sensatie. Maar laten we eerlijk zijn, hier houdt iedereen stiekem wel een beetje van toch? Wij zijn in ieder geval heel benieuwd wat dit seizoen ons gaat brengen. Jij ook? Hier alvast een voorproefje!