Travis Barker: het verse liefje (ondertussen al husband), van Kourtney Kardashian. Hoewel de muzikant er in eerste instantie erg ‘intens’ uit ziet, zou je dat niet zeggen van zijn huis. In een aflevering van Open Doors van Architectural Digest nemen we een kijkje in zijn huis.

Housetour Travis Barker
Bron: @travisbarker

Een oase van rust

Barkers housetour start in zijn woonkamer, waar de muzikant vertelt hoe belangrijk rust in zijn huis voor hem is: “Als ik thuis kom van tour of een lange avond in de studio, is dit de plek waar ik mijn hoofd leeg kan maken”.

Hij vertelt dat hij het huis ongeveer zestien jaar geleden heeft gekocht, maar sindsdien is er wel een hoop verandert. De muzikant werkte hiervoor samen met Waldo Fernandez. “Ik ging op tour en ik gaf hem de volledige controle over het huis”, onthult hij. “Het was een geweldige ervaring om een jaar later terug te komen en alle nieuwe dingen te zien. Hij heeft het geweldig gedaan.”

Vanaf de woonkamer leidt Travis ons naar zijn eetkamer. Een lichte ruimte waar het samengestelde gezin graag samen eet op zondag. Hij vindt het belangrijk dat de tafel groot is, zodat ze met z’n allen lekker kunnen kletsen en eten.

De weg vervolgt naar zijn witte keuken, met een industriële look, waar Kourtney rustig met haar laptop op het aanrecht zit. Ja, wij zitten ook regelmatig op een peperdure aanrecht, nippend aan een matcha. Ze noemt het ook wel de beroemde matcha van Travis. “Ik maak de beste matcha, beter dan alle plekken waar je matcha kunt halen in Los Angeles”, vertelt hij zelfverzekerd. Nou, daar zijn wij ook wel benieuwd naar.

Verder…

Verder neemt Travis ons mee naar zijn “entertainment room”. Hier zien we twee Dior BMX-fietsen staan, maar heeft er nog 25 ergens opgeborgen. Verder neemt hij ons mee naar zijn bar, de slaapkamer, achteruin enne… garage. Je moet het zelf maar even zien!