Kylie Jenner, is ’s werelds jongste selfmade miljardair, wie kent haar nou niet? Ze is onder andere bekend door haar familie, de Kardashians, haar relatie met rapper Travis Scott, haar veel te schattige dochtertje Stormi en haar cosmeticalijn: Kylie Cosmetics. De jongste Kardashian/Jenner-telg haar laatste aankoop in de vastgoedsector was een miljoenen villa in de wijk Holmby Hills in Los Angeles. En dat ze daar volop geniet, deelt ze graag met haar publiek.

Vastgoed portfolio

Kylie is al jaren bezig met het opbouwen van een behoorlijk vastgoed portfolio, zo had ze al huizen in de Hidden Hills in LA en in Palm Springs. Ook in Beverly Hills kocht ze een stulpje met haar baby-daddy Travis Scott, de twee tikte voor dit pand, een bedrag van ruim 12 miljoen dollar  af. En daar kan dus nog wel een leuk optrekje aan worden toegevoegd. Onlangs kocht de jongste Jenner een Villa van ruim 33,5 miljoen dollar in the Holmby Hills in LA. Kylie heeft op dit moment al een bedrag van $40 dollar aan huizen besteed. Potverdikke wat een bedrag!

Nieuwe villa

Kylie’s nieuwe villa is er zeker een om u tegen te zeggen! Haar optrekje met maar liefst 1426 vierkante meter, bestaat uit twee gastappartementen, veertien badkamers en zeven slaapkamers. Daarnaast is er een flinke game ruimte, een pooltafel, twee grote barren, een bioscoop (zowel binnen als buiten) en een heerlijke keuken met marmeren keukenbladen. Kylie’s goddelijke lijf moet natuurlijk ook onderhouden worden, daarom zit er een behoorlijke indoor sportschool in met een prachtig zwembad. Klagen? Dat mag Kylie absoluut niet!

Auto

Dat er sprake is van een heuse auto verzameling, valt goed te zien, Jenner heeft maar liefst 30 auto’s in haar bezit! Het wagenpark van Kylie heeft een breed assortiment die bestaat uit diverse auto’s. Haar meest opvallende auto uit haar collectie, is toch echt wel een Ferarri LaFerrari. En nee niet per se om de auto zelf, maar om de reden voor het nogal opvallende cadeau. Zo als veel van jullie weten, is Kylie moeder van een prachtige dochter Stormi. De bevalling is zwaar geweest, en daarom besloot Travis, Kylie te belonen voor al dat harde werk in de vorm van een super de luxe auto!

@kyliejennerinsta
@kyliejennerinsta

Lees ook: Dit is de fraaie villa en autocollectie van popster Miley Cyrus