Verhuizen naar het hoge noorden kan heel fijn zijn, want de huizenprijzen liggen een klein beetje lager en de omgeving is natuurlijk prachtig. Toch zijn niet alle huizen even leuk daar. Dit huis op Funda uit Leeuwarden kwamen wij tegen en is wat ons betreft misschien wel het lelijkste huis wat we ooit hebben gezien. Enne, dat komt door alle kleuren die erin verwerkt zijn!

huis op Funda
Bron: Funda

Goed verkopen

Wanneer je je huis wil verkopen, zal je je best moeten doen om het een beetje aantrekkelijk te maken. Veel mensen hebben geen zin in grote verbouwingen en gaan het liefst voor een instapklare woning. Het loont dus om van tevoren te zorgen voor een likje verf, een nieuwe keuken en eventueel een verbouwde badkamer. Helaas doen niet alle eigenaren zichzelf goed en zetten veel mensen hun huis zo op Funda zonder ook maar iets op te knappen. De eigenaren van dit prachtige huis maken dezelfde fout.

Huis op Funda in alle kleuren van de regenboog

Het huis trekt van de buitenkant meteen je aandacht, want het is werkelijk prachtig. Het is namelijk een vrijstaand karakteristiek herenhuis en is dankzij zijn prachtige authentieke uitstraling echt een pareltje. Enne, met vijf slaapkamers, 226 m² perceel én 156 m² woonoppervlakte mag je in je handjes knijpen als dit stulpje van jou is.

huis op Funda
Bron: Funda
huis op Funda
Bron: Funda

Helaas ziet de binnenkant er wat minder rustig uit. Je komt er werkelijk alle kleuren van de regenboog tegen en een verbouwing én renovatie is dus echt een must. Op de benedenverdieping vind je een felrode keuken en vier hysterische soorten behang in felle kleuren op de muren in de woonkamer. Boven zijn de slaapkamers niet anders. Ook hier zien we hysterisch behang op de muren, houtwerk in hele felle kleuren en zélfs rode kachels. Toch hield het een koper niet tegen, wat het stulpje met een vraagprijs van €449.500,- is inmiddels verkocht.

huis op Funda
Bron: Funda
huis op Funda
Bron: Funda
huis op Funda
Bron: Funda

Lees ook: Heel bijzonder: deze ‘normale’ Funda-woning heeft erotische muur in kinderkamer