Niets tipt aan de heerlijke geur wanneer je een koffiezaak binnenstapt. En dan al helemaal in de ochtend; in een opslag ben je wakker. Het liefst ruik je de hele dag door deze geur, toch? Goed nieuws voor alle koffie lovers, want dat kan nu!

Foto Romee Strijd
Foto Romee Strijd

Met deze lifehack laat je je huis naar een koffiezaak ruiken

Houd jij ook zo van de geur van versgemalen koffie? En werk je het liefst de hele dag vanuit een koffiezaak? Lees dan gauw verder, want met onderstaande lifehack laat je je hele huis naar een koffiezaak ruiken, hmm.

Je eigen koffiezaak

Voor iedereen die van koffie houdt, en dan niet alleen om te drinken, hebben wij dé lifehack. Leg een handjevol koffiebonen in een schaaltje en druk hier een waxinelichtje in. Steek het kaarsje aan en voor je het weet ruikt je hele huis naar de geur van overheerlijke koffie! De geur van de koffie is zelfs zo sterk dat het een hoop andere nare geurtjes weghaalt. Scheelt weer een ritje naar de koffiezaak en het bespaart ook nog eens geld. Wat wil je nog meer?

Tips

De kans is groot dat je bij het ruiken van deze overheerlijke geur je koffiezetapparaat niet met rust kan laten. Echt gezond is het niet, maar no worries. Eerder schreven wij over 3x gezonde koffie om jouw ochtend goed mee te beginnen. Check vooral dit artikel, zo kan je zorgeloos genieten en de dag goed beginnen.

Nog een tip: gebruik niet je allerduurste koffiebonen, dat is hartstikke zonde! Het gaat hier namelijk om de geur en niet de smaak. Kies vooral een bonen uit die je lekker vindt ruiken.

Lees ook: Deze drie heerlijke ijskoffie recepten kun jij gewoon thuis maken