Wakker worden in een sprookje. We dromen er vaak van. Die droom kan nu werkelijkheid worden dankzij dit sprookjesachtige huis van Sneeuwwitje. Helaas zonder de dwergen, dat wel.

sneeuwwitje-huisje-femfem

Sneeuwwitje is met pensioen

Sneeuwwitje en de 7 dwergen, toch wel een van onze favoriete Disneyfilms. Deze film komt alweer uit 1937 (waardoor wij ons ineens heel oud voelen) en Sneeuwwitje en de 7 dwergen zijn intussen allang met pensioen. Daarom verkopen ze hun huisje. En jij kunt er in wonen.

sneeuwwitje-huisje-buitenkant-femfem

Hidden Valley

Deze exacte replica van het huisje uit de film ligt in Olalla, Hidden Valley, een plaatsje in de Verenigde Staten. Gelukkig is het huis wel op ware grootte gemaakt, zodat je gewoon in je bed past en rechtop kunt lopen. Het meest indrukwekkende huisje uit de sprookjesfilms. Er is geen een rechte hoek te vinden, alle deuren en houten balken zijn handgemaakt, overal zijn glas-in-lood ramen te vinden en door de muren lijkt het huisje op een magische grot.

sneeuwwitje-huisje-keuken-femfem sneeuwwitje-huisje-steenoven-femfem

Sneeuwwitje 2.0.

Het huisje is gebouwd in 1982 en beschikt over 4 slaapkamers. Het is een moderne replica, want er is super snel internet aanwezig, kabeltelevisie, een hottub en een spa. Wacht op je prins of swipe erop los op deze disney datingsite en waan je als sneeuwwitje 2.0. in dit sprookjesachtige huisje. Voor 775.000 dollar is het huisje voor jou via Ellis Team.

sneeuwwitje-huisje-entree-femfem Sneeuwwitje-huisje-trap-femfem

Lees ook:

Onze Netflix filmtip voor de zondagavond: A Christmas Prince.