We vinden het stiekem heerlijk om altijd bij andere mensen naar binnen te kijken. En dan vooral bij artiesten of andere bekende mensen, want dat geeft ons toch een klein inkijkje in het leven van zo’n persoon. We zijn dan ook groot fan van de nieuwe YouTube-serie van 538, Home of hits, waarin rapper Kraantje Pappie op bezoek gaat bij collega-artiesten en ons voor even meeneemt in de huizen van deze mensen. Onze grootste favoriet tot nu toe: het huis van Snelle.

huis van Snelle
Bron: Instagram @mcsnelle

Wonen buiten de stad

Hoewel je zou denken dat rappers het liefst floreren in de stad, geldt dit voor Snelle niet. Hij gaat liever aan het einde na zijn werkdag terug naar zijn geliefde hometown en woont dan ook graag lekker op het platteland. Zijn vrijstaande huis, wat stiekem iets wegheeft van een boerderij, bevindt zich tussen de weilanden en straalt pure rust uit. Rondom dit vrijstaande huis heeft Snelle ook nog een aardig stukje grond met een lekkere loungeset met vuurkorf. Wij begrijpen wel dat hij het heerlijk vindt op dit plekje.

Het huis van Snelle

Het huis van Snelle is er dus eentje waar we eigenlijk allemaal wel jaloers op zijn. De oude sfeer in combinatie met de moderne inrichting van het huis laat ons hartje wat sneller kloppen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de hoge plafonds, de lichtinval en de hoeveelheid ruimte die hij hier heeft.

Alsof dat nog niet genoeg is, heeft Snelle in dit huis natuurlijk ook nog ruimte voor zijn eigen mancaveMaar toch is deze mancave net iets anders anders dan je zou verwachten, want je vindt hier geen game-installaties of playstations. Snelle richt zijn eigen ruimte het liefst totaal anders in! Hij toverde de gehele ruimte om tot een echte studio, waarin hij met mede-artiesten en producers uren door kan brengen om muziek te maken. Daarnaast bewaart hij hier natuurlijk zijn vele gouden platen.

Bekijk hieronder de aflevering van Home of Hits in het huis van Snelle:

Lees ook: Binnenkijken: zo ziet het bizar mooie huis van Vivian Hoorn op Ibiza eruit