Patty Brard (66) werd bekend als zangeres van de populaire meidengroep Luv. Inmiddels werkt ze al jaren in de showbizz-wereld als presentatrice. Al dat succes heeft haar natuurlijk wel wat opgeleverd, want Patty bezit samen met haar man een riante villa in Amstelveen. Dat de brunette wel degelijk een gevoel voor stijl heeft blijkt uit het super chique interieur. Brard heeft namelijk de villa geheel naar eigen smaak ingericht. Laten we even binnenkijken in de million mansion van Patty Brard!

De villa van Patty

In 2010 liet Patty, samen met haar man Antoine, een villa bouwen in Amstelveen. Het bedrag dat ze neertelde is onbekend, wel rust er een hypotheek van 1,5 miljoen euro op het huis. En daar krijgt ze ook zeker wat voor terug! De villa van Patty heeft een woonoppervlakte van maar liefst 250 vierkante meter en bestaat uit 2 woonruimtes, 3 slaapkamers en 2 badkamers. Deze ruimtes zijn verdeeld over 4 verdiepingen. Ook beschikt de riante villa over: een open keuken, een sauna, een zwembad en een heerlijke jacuzzi. Daarnaast is er nog een dakterras, balkon en garage aanwezig. Tot slot zal Patty zich ook buiten zelden vervelen. Ze heeft namelijk een zonneterras laten aanleggen over de gehele breedte van het huis. Dit is een ruimte van 183 vierkante meter. Well done Pat! 

villa patty Fem-Fem

bloemen patty Fem-Fem deur patty fem-fem keuken 2 patty Fem-Fem keuken Patty Fem-Fem

foto's: Man-Man.nl
foto’s: Man-Man.nl

Rondleiding

Heb jij aan foto’s nou niet genoeg? No worries! Voor een interview met Wendy Online geeft Patty jou een persoonlijke rondleiding door haar huis! Check hieronder de beelden.

Lees ook: Binnen kijken in het nieuwe optrekje van Monica Geuze in Amsterdam