In een tijdperk waar we geen dag zonder Instagram kunnen en celebrity roastings populairer zijn geworden, zijn het de celebrity koppels die elkaar belachelijk durven te maken online waar we allemaal dol op zijn geworden (#couplegoals). We noemen een Chrissy Teigen en John Legend bijvoorbeeld maar ook Blake Lively en Ryan Reynolds kunnen er wat van. Wellicht is dat de reden dat ze nog allemaal bij elkaar zijn want volgens een onderzoek is het belachelijk maken (roasting) van je partner hartstikke goed voor je relatie.

relatie belachelijk maken FEM FEM

The Roast

Volgens onderzoekers van Appalachian State University is het een indicatie dat je een sterke relatie hebt als jullie elkaar een beetje voor lul zetten. Professor Jeffrey Hall heeft naar 39 verschillende onderzoeken gekeken met in totaal zo’n 15,000 deelnemers om te kijken naar het belang van humor in een relatie. Volgens hem is het niet per se de humor die je zelf hebt belangrijk, maar de lol die jullie hebben als jullie samen zijn.

“Als jullie dezelfde gevoel voor humor hebben dan is jullie band sterker. Zorg er dus voor dat niet alleen jullie persoonlijkheden goed bij elkaar passen, maar ook jullie humor – dan zorg je er ook voor dat niemand zich ooit beledigd voelt.”

En perfect voorbeeld van hoe het kan zie je in Hollywood tussen Chrissy Teigen en haar man John Legend en ook Blake Lively en haar man Ryan Reynolds. Hier een aantal van hun beste roasts op Instagram:


View this post on Instagram

Happy Birthday to my amazing wife.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on


View this post on Instagram

Happy Birthday, baby.

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on


View this post on Instagram

#nofilter

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on


View this post on Instagram

Simultaneously unpacking and filing for divorce

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on


View this post on Instagram

Omggggggahhhh “legs go all the way up” girl nooooooo

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

Zorg er alleen wel voor dat als je het doet, dat je het op de juiste manier doet en de ander niet kwetst.

Weet je wat ook hartstikke gezond blijkt te zijn in een relatie? Samen dronken worden.