Als je een beetje into astrologie bent, dan weet je dat je sterrenbeeld stiekem toch veel over jou zegt. Van vriendschappen tot relaties: we kijken naar ons sterrenbeeld voor elk klein detail in ons leven. Maar wat zegt de stand van de zon op de dag van onze geboorte over onze smaak in make-up? Je leest het hier.

Ram: go for glow

Als ram ben je vastberaden, energiek, avontuurlijk en zelfverzekerd. Je barst van de passie. In je make-uplook breng je die glow naar boven die in je zit!

ideale-make-up-sterrenbeeld

Stier: classy in red

Met dit sterrenbeeld ben je liefdevol, praktisch en betrouwbaar. Je bent een fan van alles met een klassieke uitstraling! Daarom ga jij graag voor een rode lip met een natuurlijke kleur op je ogen. Een rode lip never gets old!

ideale-make-up-sterrenbeeld

Tweelingen: sparkly eyes

Als tweelingen ben je slim, nieuwsgierig en vind je het leuk om lekker te experimenteren: zo ook met make-up! Door je creativiteit kijk je ook een stukje verder dan alleen je oogschaduwpallette. Glitters & gems? Yes Please!

ideale-make-up-sterrenbeeld

Kreeft: warm and natural

Als kreeft ben je enorm kalm en relaxed, en dat wil je ook uitstralen. Met deze perzik-kleurige tinten is je look natuurlijk en simplistisch, wat perfect bij jou past! Een beetje blush op je wangen, een warme tint op je lippen and you’re good to go!

ideale-make-up-sterrenbeeld

Leeuw: fierce glam

Als leeuw ben je zelfverzekerd, charismatisch en extreem trots. Dit laat je ook zeker blijken in je looks. Door een glamoureuze look te creëren haal je de echte leeuw in je naar boven. Nepwimpers aan de buitenkant zorgen voor een echt cateye effect. Een beetje zachte contour en glans op je lippen, en dan is je look helemaal af.

ideale-make-up-sterrenbeeld

Maagd: snatched liner

Met het sterrenbeeld maagd ben je heel attent, hardwerkend en zéér georganiseerd. Daarom heb je een strakke look nodig, die je makkelijk kunt bijwerken en net zo put together is als jij bent. Hiervoor leent de natural look met een winged liner zich perfect.

ideale-make-up-sterrenbeeld

Weegschaal: bad romance

Je bent als weegschaal charmant, sociaal en je gaat altijd recht op je doel af. Je bent van nature al niet te weerstaan, en met deze look al helemaal niet meer! Bij je verleidelijke zelf past perfect een diep rode lippenstift met volumieuze wimpers.

ideale-make-up-sterrenbeeld

Schorpioen: smokey eyeliner

Als Schorpioen best je sensueel, mysterieus maar heb je toch een zachte kant! Een smokey eye past hier perfect bij. Ga voor klassiek zwart, of experimenteer met verschillende kleuren als in de afbeelding hieronder.

ideale-make-up-sterrenbeeld

Boogschutter: neon eyeliner

Een Boogschutter is avontuurlijk, ambitieus, intelligent en vrijgevochten. Je geeft niks om trends en doet je eigen ding. Daarom kan je ook lekker all out gaan met een make-up look. Niets is te gek! Als boogschutter ga je de neon liner helemaal geweldig vinden.

ideale-make-up-sterrenbeeld

Steenbok: practical and beautiful

Als steenbok ben je onafhankelijk, gedreven en rete ambitieus. Je gaat graag voor de veilige optie, omdat je eigenlijk graag alle opties overweegt voordat je een keuze maakt. Daarom is een praktische look die altijd goed is, zoals de no make-up, make-up look, altijd goed. Meer heb je ook niet nodig, want je bent een natural beauty.

ideale-make-up-sterrenbeeld

Waterman: colorful rebel

Watermannen zijn enorm ~creatief~. Ondanks dat je van alle trends op de hoogte bent, laat je je absoluut niet beïnvloeden. Je volgt de regels niet, maar gaat voor wat jij wilt! En vooral wat bij je stemming op dat moment past. Lekker experimenteren met verschillende kleuren dus.

ideale-make-up-sterrenbeeld

Vissen: soft but fresh

Vissen staan bekend om hun, zorgzame en trouwe persoonlijkheid, hun medeleven en intuïtie. Daarom is het ook niet vreemd dat een zachte make-up look het beste bij je past. Door de warme blush en een fijne glow, valt er een warme gloed over je gezicht. Maak je look eventueel af met een subtiele eyeliner.

ideale-make-up-sterrenbeeld

Lees ook: Wat wil jouw partner in bed volgens zijn of haar sterrenbeeld?