IKEA organiseert een speeddate-evenement voor ruim duizend singles boven de 18 jaar: Date voor de Planeet. Ben jij benieuwd hoe dat in zijn werking gaat, wat de gedachte erachter is en wat dit inhoudt? Lees dan snel verder.

ikea utrecht speeddate-evenement opgeven singles
Bron: IKEA

Speeddaten in IKEA

Ja, je leest het goed. Op 4 februari kan je daten in IKEA. De vestiging in Utrecht wordt omgetoverd tot een geweldige locatie voor een speeddate-evenement. Je kan het je zo gek nog niet bedenken, een intieme date met kaarslicht in een van de showrooms of een gezellige date in het welbekende restaurant.

De locatie opent om 19.00 uur zijn deuren, dan kunnen alle singles zichzelf gaan melden. Bij binnenkomst krijgt iedereen een goodiebag met leuke spelletjes erin waardoor het gesprek soepeler kan verlopen. De dates beginnen om 20.00 uur en één date duurt 5 minuten. Het evenement duurt tot 21.30 uur, maar daarna kan je nog met iedereen napraten in het restaurant, en wie weet je favoriet van de avond opzoeken om nog een praatje te maken 😉.

Date voor de planeet

Door vrijgezellen samen te brengen wil de IKEA hun helpen om in de koudste maanden van het jaar wat energie te besparen, want samen zijn bespaard. Ook willen ze hiermee de aandacht krijgen voor energiebesparing bij de mensen thuis, want er hoeft maar één kookplaat of thermosstaat aan te staan en zonder dat je het weet ben je al veel geld kwijt. IKEA wil er op een leuke manier voor zorgen dat mensen dit besef krijgen.

Jezelf opgeven

Zie jij dit evenement wel zitten, ben je single en boven de 18 jaar? Dan kan je jezelf (of een ander) opgeven. Dit kan tot 4 februari of tot het maximaal aantal deelnemers is bereikt.

Je kan jezelf, een vriend, je zus, of je buurman opgeven via deze link. En wie weet zit jij binnenkort wel met je date in het beroemde restaurant van IKEA, hoe leuk is dat?