Celebs geven vaker bijzondere namen aan hun kinderen, net als de Amerikaanse influencer Trisha Paytas. Zij is twee weken gelden bevallen van een dochtertje. De naam van de pasgeborene levert een hoop kritiek op.

Bron: @trishapaytasbackup

Bijzondere naam

Het is de normaalste zaak van de wereld geworden: een bijzondere naam aan je kind geven. Bij bekende mensen zien we dat steeds vaker voorbij komen. Denk aan Douwe Bob die één van zijn vele dochters Bobby Lou heeft genoemd. Of Gwyneth Paltrow, die haar dochter naar Apple heeft vernoemd. Ja, het telefoonmerk. Het is dus geen gek iets. Of nou ja, het is wat gebruikelijker laten we maar zeggen.

Influencer Trisha Paytas heeft dan misschien niet de top bereikt, maar een bijzondere naam voor haar dochter heeft ze zeker niet achtergelaten. “She has arrived! Meet our daughter, Malibu Barbie Paytas-Hacmon”, schrijft Trish op haar Instagram. “Dus gaan we gewoon negeren dat ze haar dochter een strippersnaam heeft gegeven?”, reageert een volger. Ja, dat dus.

“Egoïstisch en wreed”

Onder de aankondiging van de naam van haar dochter ontvangt Trisha aardig wat negatieve reacties. “Het is een baby, geen pop”, reageert er iemand. “Arm kind, dit is egoïstisch en wreed.” Een aantal mensen konden het niet geloven dat ze haar werkelijk zo hebben genoemd. “Dit moet een neppe naam zijn om haar privacy te beschermen, het kan niet anders”, comment een volger.

Maar het blijkt toch waar te zijn, want de babykamer van Malibu Barbie is volledig gestyled in het Barbie-thema. Geen grap of privacy geval dus. Om de naam helemaal te omarmen heeft Trisha zelfs een truck om laten toveren in Barbie-thema, mét de naam van haar dochter erop.