Over het algemeen kunnen wij vrouwen een warm bad op z’n tijd wel waarderen. Zo komen we eindelijk van die koude voeten af én kunnen we een beetje tot rust komen. Helaas is niet iedere vrouw gezegend met een bad of een grote badkamer waarin je een bad kunt neerzetten. Daar lijkt nu een geweldige oplossing voor te zijn. Dit inklapbaar bad zorgt ervoor dat je voortaan altijd kunt badderen wanneer je daar zin in hebt.

Genieten van een warm bad

Een bad in een badkamer is luxe. Lang niet iedereen kan ervan genieten. Soms is de badkamer te klein of heb je simpelweg geen geld voor een hele verbouwing. Toch kun je dan op z’n tijd wel even balen dat je dat bad niet hebt. Je kunt er namelijk heerlijk in relaxen door een boek te lezen of even te Netflixen terwijl je even opwarmt in alle rust. Een beetje het wellness idee, maar dan lekker thuis.

De oplossing is een inklapbaar bad

Een inklapbaar bad maakt een einde aan al deze zorgen. Dit bad is namelijk ideaal voor mensen die geen bad hebben en ook een vrij krappe badkamer. Dat komt omdat je hem dus tot heel minimaal kunt inklappen, waardoor je hem na je badderuurtje meteen weer kunt afdrogen en inklappen. Vervolgens stal je hem ergens in de badkamer, een berging of de schuur. Zodra je weer zin hebt in een warm bad haal je hem gewoon weer tevoorschijn.

inklapbaar bad

Het leuke aan dit inklapbaar bad is dat hij in meerdere kleuren verkrijgbaar is. Je kunt hem in het roze, blauw, wit of grijs kopen. Daarnaast valt de prijs reuze mee als je je bedenkt wat je ervoor terugkrijgt. Hij kost namelijk €129,95. Dat is een mooie prijs voor een investering én bedenk maar zo: een echt bad is een stukkie duurder. Je bespaart dus gewoon geld 🙂

Lees ook: Bewezen: uur badderen staat gelijk aan een halfuur sporten