Als klein meisje droomde je al van een kast zo groot als je slaapkamer. Een wand volledig gevuld met schoenen, de andere twee met kleding en in het midden een stijlvol krukje om op je gemak te bedenken wat je vandaag eens voor stijlvolle outfit zult kiezen. Nu ben je op de leeftijd dat je op je zelf gaat wonen of je woont al enige tijd op jezelf en dan mag je alles zelf bepalen. Die extra kamer gaat dus ook omgetoverd worden tot ultieme inloopkast en dit hoeft helemaal niet lastig te zijn.

Easy as that

Een inloopkast is eigenlijk niets meer dan een lege kamer, kasten en kleding. In plaats van de kasten kun je ook kiezen om een stalen balk van de ene kant van de kamer naar de andere kant van de kamer te laten lopen, waar je al je kleding aanhangt. Dit geeft al een heel tof gezicht en is super simpel om te creëren. Koop een grove houten bankje om onder je hangende kleding te plaatsen, waar je je schoenen op kunt plaatsen of shirtjes op kunt leggen. Het is ook erg leuk om de houten kratjes die vaak worden gebruikt om oude kranten in te bewaren te gebruiken. Plaatst hiervan verschillende op elkaar en naast elkaar, zodat er een kast ontstaat. Deze ruimtes kun je afwisselen door er schoenen, kleding, fotolijstjes of plantjes in te plaatsen.

All white

Houd je van rust en overzicht? Zorg er dan voor dat je alles in één kleur laat. Waarschijnlijk zorgen al je kleding bij elkaar al voor genoeg kleur. Laat de muren daarom bijvoorbeeld wit, net zoals de balk waar je je kleding aanhangt en de plankjes waar je je shirtjes of schoenen op plaatst.

Inspiratie

Het beste is natuurlijk om inspiratie op te doen om ideeën te krijgen hoe jij je ultieme inloopkast kunt creëren. Misschien heb je niet zo’n handige man tot je beschikking. Ook dan gaat het goed komen, want het hoeft helemaal niet moeilijk te zijn om een inloopkast te creëren. Heb je dat wel, dan is het natuurlijk super tof om er de inloopkast waar je als klein meisje al van droomde van te maken.

inloopkast-inspiratie-10-femfem inloopkast-inspiratie-11-femfem inloopkast-inspiratie-2-femfem inloopkast-inspiratie-8-femfem inloopkast-inspiratie-4-femfem inloopkast-inspiratie-1-femfem inloopkast-inspiratie-6-femfem inloopkast-inspiratie-3-femfem inloopkast-inspiratie-5-femfem Black Bedroom Ideas Inspiration For Master Bedroom Designs along with interesting Metal Wardrobe Cabinets inloopkast-inspiratie-12-femfem inloopkast-inspiratie-9-femfem
Foto’s: Sisistusblogi, Inrichting-huis, Blog Arredamento, Arto Identification, Asoku, Tuacasa, ihome en Huis11

Denk jij (net zoals iedere vrouw) dat je nooit genoeg kleding hebt? Kijk dan eens naar de Polkadot: met stip op 1 de trend van deze herfst.